У Луцьку відзначили юних переможців з міні-футболу. ФОТО

У Луцьку відзначили юних переможців з міні-футболу. ФОТО
На майданчику зі штучним покриттям ЗОШ № 11 відбулися фінальні ігри перших міських змагань з міні-футболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів “Шкільна ліга-2015”.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Незважаючи на примхи погоди, юні футболісти навчальних закладів № 3, 5, 11, 21, які були переможцями півфінальних ігор, на попередньому етапі змагань в одноколовому розіграші визначали переможця перших шкільних змагань.

Боротьба на майданчику була запеклою. Жодна з команд не уникнула гіркоти поразки. Бурхливих емоцій спортсменів, вчителів та батьків після забитих м'ячів не змогла стримати дощова погода. Дійсно, в таких умовах під час запеклих поєдинків гартується молодь і стає міцнішою як духовно, так і фізично.

За результатами поєдинків, які чітко провели арбітри Людмила Карпук і Володимир Журибіда, дві команди — ЗОШ № 3 і СЗОШ № 5 набрали однакову кількість очок. Проте за показником забитих та пропущених м'ячів та особистої зустрічі переможцями першого розіграшу змагань з міні-футболу серед юнаків 2004-2005 років народження “Шкільна ліга-2015” стала команда ЗОШ №3 (вчитель Юрій Круковець). Друге місце — у команди СЗОШ № 5 (вчитель Микола Кльоц), а третє — у юних спортсменів гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

Не допомогли рідні стіни і команді господарів, ЗОШ № 11 (вчитель Святослав Губський), які в підсумку на почесному четвертому місці.

На урочистому закритті змагань голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, голова федерації футболу міста Василь Кохановський та головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Іван Дишко подякували дітям, вчителям фізичної культури за участь у цих масових змаганнях, побажали їм нових спортивних перемог і запевнили, що такі змагання матимуть продовження у наступному році з ще більшою кількістю учасників.

Від імені організаторів всі команди-переможці та призери, а також фіналісти, були нагороджені кубками, дипломами, грамотами та медалями.

Призи від федерації футболу Волині були вручені і вчителям фізичної культури, які готували команди і довели їх до фінальної частини змагань.

Також організатори визначили і нагородили спеціальними призами кращих гравців у номінаціях. Кращим воротарем став Кирил Потієнко (гімназія № 21), кращий захисник — Владислав Єрошенко (ЗОШ № 11), кращий нападник — Денис Козловський (СЗОШ № 5). А кращим бомбардиром турніру, забивши сім голів, став Максим Вишневський із ЗОШ № 3.


Перші змагання “Шкільна ліга 2015” завершено. Проте для юних футболістів сезон не завершується. Попереду на них чекають змагання на призи клубу “Шкіряний м'яч” у трьох вікових категоріях та футбольні баталії серед команд таборів денного перебування навчальних закладів нашого міста, в рамках літнього оздоровлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.