Бійців з Рівненського полігону привезли у луцький військовий шпиталь

Бійців з Рівненського полігону привезли у луцький військовий шпиталь
У луцький військовий шпиталь привезли приблизно 70 бійців, які служили на Рівненському полігоні.

Про це в мережі Facebok повідомляє Наталія Ариванюк.

"До нас в Шпиталь з Рівненського полігону потрапили хлопці, з різного роду запальними процесами, хлопці з різних областей! За інформацією наданою головним лікарем, станом на ранок, таких хлопців близько 70-ти, з них частина не Волинських!” – повідомила волонтерка.

“Хлопцям необхідна допомога в одязі та білизні! Одяг в нас є завдяки нашим друзям - Ізраїльський хунті, а от шкарпеток та білизни немає! Хто може допомогти, відгукніться будь-ласка, навіть інформативно, можливо бачили, де дешевше, по акції можна купити білизну!” – додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та це позор, а не армія. Гляньте що робиться в учебках в Львові і в Рівному, це просто стидоття. Якби не волонтери від голоду та холоду даво вже дуба дали б. Там люди хуже собак бездомних живуть. Питання во ім"я чого???????????????????????????????????????????????????????????????????????7
Відповісти
що є "ІЗРАЇЛЬСЬКА ХУНТА"! Інакше нашим хунтозахасникам був би повний гаплик.
Відповісти
Шкода хлопців, шкода Батьківщини, якою керують бандити та олігархи... Де ж обіцянки Порошка про припинення АТО за 3-5 днів? Чи він обмовився і мав на увазі 3-5 років???
Відповісти
так, якби не волонтери, то нашої армії вже давно як такої і не було б, мій тато після Рівненського полігону опинився у Дніпропетровській області, так вони там взагалі за ВЛАСНИЙ рахунок харчуються і всі необхідні речі купляють!
Відповісти
Треба припиняти вiйну. Тих, хто ii розпочав - у зашмург на шибеницi!
Відповісти
гинуть хлопці за сук олігархів ...які заробляють міліони ,іне можуть допомогти захистникам?ЖДУТЬ КОЛИ ХЛОПЦІ З АВТОМАТАМИ БЕЗ БІЛИЗНИ ПІДУТЬ НА НОВИЙ МАЙДАН, НА ЗРАДНИКІВ ,НА ВБІВЦЬ НАШИХ ДІТЕЙ,БО ІНАКШЕ ЦЕ НЕМА ЯК НАЗВАТИ .НАВМИСНЕ ЗНИЩУЮТЬ ПАТРІОТІВ,ВБИВАЮТЬ!
Відповісти
Потрібно готуватися до гіршого. Порошенко в Мінську опромінили психотронної зброєю і він зрадив Україну - підписав мінські угоди. Те що зараз відбувається - це зрада і здача ворогам нашої України. Потрібно запасатися зброєю, набоями, їжею і одягом, і йти в ліс. Щоб коли ворог прийде - всі патріоти були зі зброєю в лісі. І там формувати знову Українську Повстанську Армію, як робили наші герої Бандера і Шухевич. Це буде Армія зі справжніх патріотів України - тільки вона зможе здолати ворога!

Так переможемо! Слава Україні! Героям слава!
Відповісти
Порошенко за цей рiк в 7 раз побагатшав....напевно за щот вiйни...
Відповісти
Порошенко барига. Замість того щоб цукерочки продавати потрібно про Україну думати. І навколо нього зрадники, відпустили до Мінська, а захист від психотронної зброї не організували.
Відповісти
В ліс не можна, там бурштин миють.
Відповісти
Зі зброєю можна в ліс. Це добре що бурштин миють. Зараз на ньому заробляють мусора і в Київ гроші йдуть. А будуть заробляти українські патріоти. Повстанцям гроші потрібні на їжу, одяг і сім'ї треба годувати.
Відповісти