У старій частині Луцька облаштують платні автопарковки

У старій частині Луцька облаштують платні автопарковки
В історико-культурній частині міста Луцька облаштують платні автопарковки.

Про це стало відомо на сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 травня.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк запевнив, що в нього є концепція з опорядкування історико-культурної частини міста.

«Вже йде конкурс і я думаю до кінця липня ми наведемо порядок там. Плануємо біля Старого ринку обладнати 15 паркувальних майданчиків», - зазначив Олександр Мартинюк.

Проте депутат Артур Василевський сказав, що не один десяток земельних ділянок було виділено «АвтоПаркСервіс», але їх там немає. В свою чергу депутат Павло Данильчук вважає, що ці парковки лише тимчасово зможуть вирішити проблему. Його підтримав і мер міста Микола Романюк

«Я теж вважаю, що це вирішить проблему, але ненадовго. Проте кінець кінцем ніхто нічого не платить за те, що там машини ставить. У Камянець-Подільському за парковки беруть гроші, частина з яких іде на відновлення культурних пам'яток», - сказав Микола Романюк.

Депутати проголосували за це рішення. «АвтоПаркСервіс» обіцяє до кінця липня облаштувати в Старому місті платні автопарковки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони вже "впорядкували" парковку біля старого ринку, бруд, ями, вічно калюжі після дощу стоять, відсутність розмітки, стихійна торгівля. Гнати в шию цих "пакращувачів". Чому дорожній збір платиться, а дороги не ремонтуються та парковки не робляться? Куди йдуть гроші? Чому якась приватна контора, нанісши розмітку, та витративши 5 л. краски буде гребти гроші за те, що люди будуть паркувати свої автомобілі, а дорозі, яка побудована та обслуговується з податків, які були сплачені?
Відповісти
Парковку біля старого ринку обслуговує Скорпіон сервіс. Питання її облаштування до В.Токарського. Відповідно до "Правил паркування" у разі відсутності паркомата, водій має право не платити за парковку.
Автопарксервіс не облаштовує парковки а лише проводить конкурс з визначення оператора, який і буде облаштовувати парковку.
Відповісти
паркуватись місцевим?
Відповісти
Місцеві паркуються у власному дворі або на прибудинковй території.
Відповісти
Останні новини
У старій частині Луцька облаштують платні автопарковки
28 травень, 2015, 17:34