«Диво з теплих долонь»: виставка робіт Жанни Миляшкевич. ФОТО

«Диво з теплих долонь»: виставка робіт Жанни Миляшкевич. ФОТО
У приміщенні арт-галереї «Луцьк» відкрито виставку робіт з художньої кераміки майстра народної творчості Жанни Миляшкевич «Диво з теплих долонь».

Інформує управління культури міської ради.

Це - перша авторська виставка робіт майстрині. Кожна робота випромінює надзвичайно позитивну енергетику, в них зашифровано національні символи - мальви, мак, лелеки тощо. Роботи поєднують у собі традиції східних і західних областей – Волині і полтавського Миргорода, де навчалася у відомих гончарів. Працює тепер Жанна Миляшкевич керівником студії художньої кераміки «Горнятко», що діє при загальноосвітньому навчальному закладі №23 м. Луцька.

Подякувала майстрині за співпрацю і начальник управління культури Тетяна Гнатів, яка зазначила, що виставка триватиме впродовж місяця, окрім перегляду робіт можна буде долучитися і до майстер-класів, які майстриня проводитиме для усіх охочих.

Довідково:

Жанна Миляшкевич - постійний учасник міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних заходів. Її мистецькі витвори є окрасою ярмарків та виставок декоративно-ужиткового мистецтва. Постійна учасниця проекту “Мистецька вулиця”, проектів “Різдвяна майстерня” і “Великодня майстерня”, під час яких своїми унікальними знаннями, технологією виготовлення керамічних виробів люб'язно ділиться з усіма охочими.

Активно популяризує національне народне мистецтво і за межами України, беручи участь у «Ягелонському ярмарку» (м. Люблін, Республіка Польща), фестивалі «Любімо Україну» (м. Щецин, Республіка Польща).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: виставка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Диво з теплих долонь»: виставка робіт Жанни Миляшкевич. ФОТО
29 травень, 2015, 14:02