Через «дірки» на дорогах Луцька псуються машини швидкої

Через «дірки» на дорогах Луцька псуються машини швидкої
Через жахливий стан доріг у Луцьку страждає сфера медицини. Депутати обласної ради закликають Луцького міського голову залатати дірки на асфальті біля пунктів швидкої, бо нищаться машини.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії обласної ради вчора, 28-го травня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Депутат облради Юрій Лобач виступив із депутатським запитом. Він просив, аби звернення до Миколи Романюка підтримали і градоначальник, нарешті, вирішив проблему поганих доріг та збереження життєво важливих машин.

«Термінового ремонту потребує вулиця Кременецька, де знаходиться комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги». Біля неї знаходиться пункт швидкої допомоги. Через погану дорогу автівки часто ламаються, не доїжджаючи до пункту призначення. Там такі ями, що швидка, коли під’їжджає, б’ється днищем і авто нищиться», - наголосив депутат.

Депутатський запит Юрія Лобача підтримали.

Лучани нарікають на погані дороги в місті, зокрема стурбовані дорожнім покриттям на вулиці Качалова, де, кажуть, можна поламати ноги.

Привести у належний стан дороги, просять мера лучани постійно. Так, під час прийому громадян Луцьким міським головою Миколою Романюком 19-го травня, до нього звернулася мешканка вулиці Качалова Надія Шульгач.

Жінка розповідає, що дорогу вже ремонтували в 2011-му і 2012-му роках, втім, зараз вона в такому стані, що навіть на велосипеді неможливо нормально проїхати, адже кругом вибоїни.

Проте, «дорожне питання» досі не вирішили.

До слова, неналежний стан доріг на Волині призвів до того, що перевізники відмовляються дотримуватися договору й ставити на маршрутний рейс автобуси.

У зв’язку з цим, мешканці сіл Рожищенського району добраються в райцентр із труднощами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а інші машини типу не псуються ...
Відповісти
Останні новини
Через «дірки» на дорогах Луцька псуються машини швидкої
29 травень, 2015, 14:35