Скандальну прибудову на Соборності, 24 засипали піском.ФОТО

Скандальну прибудову на Соборності, 24 засипали піском.ФОТО
Жителі будинку 24, що на Соборності власноруч розібрали металеву конструкцію, а те місце, де вона була розташована засипали піском.

29 травня комунальні служби від’єднали від комунікацій скандальну прибудову, що на Соборності 24, а лучани, жителі того ж будинку днем раніше розібрали конструкцію та засипали те місце піском.

За словами жителів будинку власники прибудови спеціально поставили вантажне авто VOLVO , яке заважало їхній машині з піском доїхати до місця прибудови. Проте вантажник, який знаходився неподалік вантажівки сказав, що авто поставили тут задля того, щоб зручніше було завантажувати меблі та залишки конструкції.

Як повідомила жителька будинку на Соборності 24, Тетяна, власниця металевої конструкції Наталія Кушнір написала на них заяву в міліцію, що вони розібрали будівельні блоки, які лишились від прибудови.

«Вона написала на нас заяву, я й не читала, що там точно написано було, але підпис поставила, ми міліціонерам пояснили, що ми тих блоків не брали, а поскладали їх збоку», - мовила Тетяна.

Нагадаємо, що на 74-й сесії Луцької міської ради було прийнято рішення про знесення металевої конструкції, що розташована на Соборності, 24. 28 травня люди, незважаючи на «тітушок», розібрали цю прибудову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто така ця пані Наталя? Де вона працює, чим займається?
Відповісти
А я Вам напишу, это Цяня пані: шахрайка, яка ошукала з десяток бувших своіх підлеглих, понабиравши на іхні імена кредититу всіх банківських установах Луцька на мільйони гривень, і на яку відкрито декілька кримінальних справ за борги і шахрайство...
Відповісти
Що означає: понабиравши на їх імена? Людина сама приймає рішення про отримання кредиту. Які борги та шахрайство стосовно кого? Говорити можна багато чого, а факти де? Факт такий: людська заздрість не має меж. Ось і результат: досягли чого й хотіли: живемо на смітнику. Чи може ці жителі травичку посіють, рослини посадять, сміття прибиратимуть під вікнами, яке самі й скидають? Для цих людей найкраща новина: в сусіда корова здохла.
Відповісти
Марія, а ви де проживаєте? ви з нашого будинку? ви зіткнулись з пробемою тріскання стін та потолків у своїй квартирі? я і багато моїх сусідів так!!! ця будівля не має жодного документального підтвердження та дозволу! Ця пані Кушнір, надто самовпевнена, якщо вважала, що її махінації пройдуть з нашим будинком! не на тих напала! МИ ВЛАСНОРУЧ ЗВОДИЛИ ЦЕЙ БУДИНОК ЦЕГЛИНКА ДО ЦЕГЛИНКИ!!! і те, що багато людей кинули свої роботи щоб розібрати цю *халабуду* тому підтвердження! якщо вам цікаво чи є факти , які підтверджують її незаконність, ми вам їх надамо залюбки !!! звертайтесь та приходьте на збори мешканців будинку, там вам все покажуть і розкажуть, хто така ця *пані*. А Кушнір не разу, нікому, навіть архітертурі та міській владі нічого не надавала!!! А на рахунок травички не переживайте, це прибудинкова територія і право на неї мають усі мещканці цього будинку, а не якась одна *пані*, яка собі її відгородила!!!
Відповісти
чому ви взагалі дозволили там щось робити раніше?)))
Відповісти
марія, ось вам і факти http://www.volynnews.com/news/economics/u_lutsku_pidpryyemets_nabrala_kredytiv_na_milyony_prote_de_hroshi__ne_znaye/
Відповісти
і ще
http://provolyn.com/news_2013-02-18/28100-sprava-luckoyi-shahrayki-kushnir-zastryagla-u-sudi.html
Відповісти
ну і ще одненьке посилання )))
http://simya.com.ua/articles/59/21267/5/
Відповісти
марія, а ви випадково не *падруга* цієї *паночки* кушнір???
Відповісти
Дурдом..добралися лохи до стройки.
Відповісти