«Волинь» зіграла із донецьким «Металургом»

«Волинь» зіграла із донецьким «Металургом»
Поточна переможна серія «Волині» проти донецького «Металурга» тривала до цього три матчі, а безпрограшна серія лучан в чемпіонаті – вже чотири гри і намірів припиняти їх в заключному поєдинку чемпіонаті в рідних стінах «Волинь» наміру не мала.

Повідомляють на офіційному сайті ФК "Волинь".

Початок матчу обіцяв бути дуже перспективним для «Волині». Адже господарі просто таки в`язи скрутили опонентам – донеччани не знали куди бігти. Господарі встигали навіть «стіночки» у чужій штрафній розігрувати, але атакувальний квартет «хрестоносців» не забив. Так само «промазав» й Артем Шабанов, який головою замикав подачу. І гра плавно заспокоїлася…

Аж до кінцівки першого тайму команди борсалися в центрі поля, не надто збурюючи швидкості. До справжнього футболу справа дійшла в останні хвилини першої сорокап`ятихвилинки.

Поступаленко переграв у штрафний захист лучан (Шарпар чомусь мусив опонувати під час подачі кутового відразу двом «металургам») і головою скинув круглого у дальній кут воріт Шуста – 0:1.

Лучани розіграли з центру поля і провели зразкову атаку. Кобахідзе віддав Бабатунде, той пробив, м`яч зрикошетив від захисника знову до Коби, той прострілив на Еріка й Бікфалві забив 17 гол в чемпіонаті – 1:1.

У старті другого тайму гості знову могли забити зі стандарту. Як і у випадку із Поступаленком, Овсипяну дали безперешкодно побити головою із семи метрів, але м`яч пішов трохи вище цілі.

Майже відразу «Волинь» дістала свій шанс забити – Шарпар заробив небезпечний штрафний. Пробивав, звісно, Ерік, але вдарив вище. А от Редвану Мемешеву на 58 хвилині партнери «виписали» багато ласкавих слів. Він не віддав гольовий пас на Еріка, готового, як і в першому випадку забити вже у пусті ворота. Ред Бандуру не пробив і через хвилину сів на лаву запасних.

Гості грамотно захищалися й до фінального свистка "Волинь" спромоглася створити дві реальні небезпеки. Бікфалві на 90 хвилині взяв гру на себе, наблизився до штрафного й сильно пробив над поперечиною. А на останній компенсованій хвилині Політило не влучив у ворота із небезпечного штрафного.

Отже, в підсумку - нічия: "ВОЛИНЬ" – "МЕТАЛУРГ" 1:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.