Волинські правоохоронці поїхали в АТО. ФОТО

Волинські правоохоронці поїхали в АТО. ФОТО
15 волинських інспекторів протягом місяця забезпечуватимуть правопорядок на автошляхах у зоні проведення антитерористичної операції, - пишуть в прес-службі обласної міліції.

Правоохоронців на чолі із майором міліції Віктором Мервою проводжали колеги та рідні. На Схід інспектори вирушають удев’яте. Начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Андрій Бондарук висловив переконання, що хлопці, як і їхні колеги, гідно виконають свій обов’язок перед державою:

«Чимало наших працівників уже побували на Сході. Ви мали нагоду спілкуватися з ними, врахувати досвід та особливості цієї поїздки. Захист громадян, закону та забезпечення спокою – це ваш основний обов’язок. Незважаючи ні на що, підтримуйте один одного. Ваша згуртованість – це запорука безпеки кожного, хто є в команді. Волиняни позитивно зарекомендували себе під час несення служби в АТО, тож я впевнений: ви не підведете!», - сказав він.

Своєю чергою начальник УМВС україни у Волинській області Петро Шпига потиснув руку кожному правоохоронцю, побажав спокійної служби і якнайшвидшого повернення додому.

У зоні АТО правоохоронці патрулюватимуть на блокпостах, супроводжуватимуть техніку та гуманітарні вантажі. Для несення служби працівників ДАІ забезпечили усім необхідним — формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також харчуванням та предметами першої необхідності.

За традицією, священики провели богослужіння, освятили службові автомобілі та працівників ДАІ, кожному з них дали іконки та молитовники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські правоохоронці поїхали в АТО. ФОТО
31 травень, 2015, 13:40