У Луцьку засудили рівненчанку, яка новорічної ночі задушила чоловіка

У Луцьку засудили рівненчанку,  яка новорічної ночі задушила чоловіка
Луцький міськрайонний суд розглянув справу рівненчанки, яка близько 00:10 год 1 січня 2015 року задушила свого громадянського чоловіка та батька її дитини.

Як з’ясувалось, обвинувачена та її громадянський чоловік святкували Новий рік, між ними виник конфлікт, в результаті якого жінка задушила загиблого шнурком.

Обвинувачена під час суду розповіла, що познайомилася із загиблим на роботі, а потім вони почали разом проживати в дачному масиві «Маяк». В потерпілого агресія спостерігалася від самого початку їхнього проживання, однак лише словесно. Згодом у них народилась дитина, після чого громадський чоловік звільнився з роботи, почав бити жінку, знущатись з неї морально та фізично: виламував пальці, тягав за вуха з нікчемних причин, також при їхній дитині її ґвалтував, а ще намагався підпалити.

Жінка запевняє, що просила батьків потерпілого вплинути на нього, зверталася до працівників міліції, однак ті відмовлялися реагувати: чоловіка відпускали, натомість знущання продовжувалися, ще з більшою силою.

31 грудня 2014 року громадський чоловік ще з самого ранку почав бити матір своєї дитини, силою заливав горілку їй в рот. В обід він почаркував зі своїми товаришами, а після того, як останні залишили квартиру, знову продовжив бити обвинувачену ногами і кулаками, поки все це бачила їх дитина.

Пізніше, жінка втікала з будинку до сусіда, однак останній відправив її йти додому. Обвинувачена повернулась до квартири, почала готувати дитині плаття до новорічного ранку в драмтеатрі, а чоловіка попросила вибити коврик. Через це загиблий накинувся на жінку з кулаками, та намагався проскочити на кухню, де були ножі. Жінка відпихнула кривдника, а коли той впав, спробувала зв'язати йому ноги шнурком. В розпал сутички вона накинула шнурівку на шию громадському чоловіку і почала душити, намагаючись втихомирити. Коли зрозуміла, що вбила людину – пішла до сусіда якому все і розповіла.

Викликані до суду свідки підтвердили те, що чоловік обвинуваченої неодноразово її бив, бувало, що і в присутності інших людей, а також кидався на неї з ножем та молотком.

Феміда визнала жінку винною у вбивстві та призначила їй чотири роки позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніндзя якась
в’язала ноги - задусила шию
Відповісти
Це був самозахист!!! 4 роки - дещо сувора кара!!!
Відповісти
Це порішали батьки.
Відповісти
Явний самозахист!!!! Що з судами?!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку засудили рівненчанку, яка новорічної ночі задушила чоловіка
31 травень, 2015, 20:40