Привітання голови обласної державної адміністрації з Днем захисту дітей

Привітання голови обласної державної адміністрації з Днем захисту дітей
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик привітав мешканців області з Днем захисту дітей.

"Щороку у перший день літа міжнародна спільнота відзначає День захисту дітей. Немає кращої пори у житті людини, як дитинство. Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного відголосок теплих спогадів, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди.

Діти – це квіти нашого життя, неоцінений скарб. Майбутнє України залежить від того, яке підростаюче покоління ми виховаємо, які зерна справедливості, мужності та добра в них закладемо. Від нас залежить, в якій країні будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть. Важливість цього завдання – виростити й виховати гідних українців – посилюється зараз, коли на шляху європейського становлення нашої країни постали нові виклики та випробування. Тільки спільними зусиллями родини, держави та суспільства в цілому зуміємо виховати всебічно розвинених, свідомих та сильних духом громадян, щирих патріотів своєї держави. Ми, дорослі, зобов’язані зробити все, щоби для наших дітей європейське майбутнє України з відповідним рівнем життя та цінностями стало реальністю.

Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях", - зазначив голова облдержадміністрації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Привітання голови обласної державної адміністрації з Днем захисту дітей
01 червень, 2015, 11:35