«Я із задоволенням поступився місцем голови ОДА», - Ігор Палиця

«Я із задоволенням поступився місцем голови ОДА», - Ігор Палиця
Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця заявив, що із задоволенням поступився місцем керівника області Міхеїлу Саакашвілі.

Про це він заявив під час брифінгу після представлення Саакашвілі активу регіону. За словами Палиці, у нього напередодні відбулася годинна розмова з президентом України Петром Порошенком, повідомляє Радіо Свобода.

«Президент розпитував мене про проблеми регіону, особливості, людей. Потім подякував за роботу, оскільки за рік, який я очолював область, нам вдалося не просто утримати регіон у складі Україні. За цей час люди тут навчилися розуміти один одного», − сказав він.

Палиця додав, що на посаду голови Одеської ОДА були різні претенденти, і йому «подобалися не всі». Але кандидатура Саакашвілі його приємно здивувала.

«Із задоволенням поступаюся місцем, сподіваюся, що у нього вийде зробити таке, як це вдалося в Грузії. Сподіваюся, що завдяки його авторитету, наполегливості йому вдасться зробити те, що не встиг я», − зазначив Палиця і підкреслив, що з головою держави у нього було повне взаєморозуміння.

Нагадаємо, що у суботу в Одесі відбулося представлення нового голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі. Його представив президент України Петро Порошенко.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко заявив раніше, що екс-голова Дніпропетровської облдержадміністрації Коломойський контролював Одеську область через свого ставленика Ігоря Палицю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця, ОДА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це було моє найбільше задоволення в житті
Відповісти
чекаєм на штурм осінніх виборів
Відповісти
Якесь садом-мазо виходить з тим його задоволенням. "Виженіть мене з України, заберіть у мене ще 10 лімонів, дайте мені по мякому місьцу..."
Відповісти
А то тебе хтось питав...
Відповісти
Палкін, ти молодець, що платиш учням стипендію.
І молодець, що допомагаєш людям.
Тільки вибирай правильно людей, які тебе представляють у Луцьку.
Відповісти
Останні новини
«Я із задоволенням поступився місцем голови ОДА», - Ігор Палиця
02 червень, 2015, 08:45