Прем’єра вистави - у Луцькій бібліотеці

Прем’єра вистави - у Луцькій бібліотеці
Міжнародний день захисту дітей відзначили у Луцькій бібліотеці-філії №10 прем’єрою вистави «Горіхові принцеси» дитячого самодіяльного драматичного театру «Барвінок». Художній керівник театру - читач бібліотеки, заслужений артист України, депутат Луцької міської ради Василь Гриб.

У головних ролях виступили активні читачі бібліотеки Мігна Дарина, Олександр Усик, Оксана Пацюк, Ярослава Харитонюк, Юлія Фень, Дарина Топоркова, Катерина Щевкун, Захар Корнійчук, Катерина Мичло, Анастасія Олейнікова. Маленькі артисти були схожі на справжніх принцес і принців.

Репетиції тривали з лютого, в ці дні у бібліотеці було особливо гамірно і весело, як і у день першого виступу. Це вже друга вистава Василя Пилиповича, яку він із задоволенням підготував на оцінку глядачів.

Особливо приємно, що на прем’єрний показ прийшли батьки та друзі маленьких артистів. Привітала з прем’єрою вистави драматург, художній керівник театру «Вперше» Наталка Максимчук, наголосила на тому, що потрібно розвивати акторські здібності дітей, а також в такий спосіб популяризувати книгу. А ще в перший день літа проводились вікторини та конкурси.

Усі присутні отримали гарний настрій і заохочувальні призи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.