Фотовиставка: Дмитро Скіба. ФОТО

Фотовиставка: Дмитро Скіба. ФОТО
Луцький фотограф, який постійно шукає і втілює в своїх фото нові ідеї, Дмитро Скіба презентує вашій увазі свою фотовиставку.

Важко визначити, коли ж саме я почав займатись фотографією, якщо брати до уваги перші зйомки, то це дуже давно. Я постійно прагну розвиватись і вдосконалювати свої вміння, адже для мене важливим є рух вперед.

Для фотографа взагалі важливим є постійне самовдосконалення і пошук нових ідей, адже тільки так набувається професіоналізм.

Люблю знімати весілля – це по своєму креативно, а також знімаю особисті фотосесії, де можна втілити безліч ідей та образів. Проте, мені завжди цікаво пробувати свої сили у інших видах фотографії, тому я не обмежую свою діяльність фотографа тільки в весільних чи особистих зйомках.

Найбільше подобається працювати з людьми, які вміють та не соромляться виражати свої емоції. Також подобається, коли люди з якими працюєш, мають почуття гумору та відносяться з легкістю до процесу зйомки, почувають себе вільно та не сковують свої рухи. Адже, коли людина соромиться і перед камерою почуває себе дуже сковано, то це, відповідно, відобразиться і на фото.

Як на мене, то головним для фотографа є вміння знайти натхнення для створення чогось нового та прагнення до саморозвитку.

Якщо ти маєш крутий фотоапарат і єдина твоя ціль – це комерція, то, на мою думку, з цього нічого хорошого не вийде і рано чи пізно таку діяльність доведеться "згорнути".

Коли думаєш лише за те, як заробити побільше грошей, але не думаєш за нові ідеї, креативність та фотографію як творче самовираження, то відповідно, твої ідеї фотозйомок стають застарілими шаблонами і через деякий час людям буде не цікаво платити гроші за банальні й заїжджені, наприклад, love story.

Тому тільки розвиток, свіжі ідеї та рух вперед, головне - не стояти на місці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
два весілля плюс відвідини Портсіті - це тепер називається "Фотовиставка"?
Відповісти
Я нарахував мінімум 3, а вам я так розумію головне кількість?))) В Порті головне що всі в різних місцях, і ракурс добре підібраний, а чим вам Порт сіті не подобається?... Судячи з верхнього одягу то ще було прохолодно, а в Луцьку не так вже й багато місць де в прохолодну пору можна пофотографувати.
Відповісти
Бу-бу-бу я хочу ту малу
Відповісти
Фу. Ганебні фото для весільного фотографа. Немає різноманіття сюжетів, колір шкіри як у запеченої шинки. Навчіться вже врешті решт працювати з кольором. Не псуйте людям спогади своєю схибленою колористикою.
Відповісти
Які ж тут всі герої, писати анонімно)) А мені подобається.
Відповісти
Як та мене то на весільних фото із кольором шкіри все гаразд.
Відповісти
На рахунок кольору шкіри, так згідний що є 3 "Пережарені" фото, але це не проблема, так як саме ті фотото скидав у вк, а там як відомо кольори трохи не ті які потрібно щоб відображались, а замовникам віддаю два варіанти, один із завищеним кольором, інший із більш збалансованими, тому тут ви за мене і моїх замовників можете не переживати, це на рахунок фотосесій. А на рахунок весільного фото, то мені так як і клієнтам подобається таке кольорування. Так мені є ще куди рости я цього не соромлюсь, навпаки якщо не буде куди розвиватись то займатись фотографією буде не дуже цікаво. І я себе не позиціоную як виключно весільним фотографом, я пробую інші види фотографії, та парелельно стараюсь розвиватись у весільній фотографії. Якщо ви вважаєте себе профі (хоча як на мене то профі повинні давати поради, а не обливати брудом боячись що хтось у певний період часу досягне набагато кращого результату ніж ви) то повідомте де можна побачити ваші фото, або хочаб яке ваше прізвище та ім'я, я із задоволенням дивлюсь роботи інших фотографів, і підкреслюю для себе їх кращі роботи.
Відповісти
Хотелось бы узнать снимаете ли вы видео.И возможно ли власн пригласить снимать выпускников 2016г.оставьте свои координаты
Відповісти
Була така думка з відео, але поки відклав, знайомі знімають. В 2016р. може змінитись. vk.com/skibafoto
Відповісти
На рахунок кольору шкіри, так згідний що є три "Пережарені" фото, але це не проблема, так як саме ті фотото скидав у вк, а там як відомо кольори трохи не ті які потрібно щоб відображались, а замовникам віддаю два варіанти, один із завищеним кольором, інший із більш збалансованими, тому тут ви за мене і моїх замовників можете не переживати, це на рахунок фотосесій. А на рахунок весільного фото, то мені так як і клієнтам подобається таке кольорування. Так мені є ще куди рости я цього не соромлюсь, навпаки якщо не буде куди розвиватись то займатись фотографією буде не дуже цікаво. І я себе не позиціоную як виключно весільним фотографом, я пробую інші види фотографії, та парелельно стараюсь розвиватись у весільній фотографії. Якщо ви вважаєте себе профі (хоча більшість профі дають поради, а не обливають брудом, боячись що хтось у певний період часу досягне кращого результату ніж ви) то повідомте де можна побачити ваші фото, або хочаб яке ваше прізвище та ім'я, я із задоволенням дивлюсь роботи інших фотографів, і підкреслюю для себе їх кращі роботи.
Відповісти
Так є дві перенасичені, трішки збавити насиченість і норм буде, ну це на тих де фотосесія, можливо так задумано. А щоб дивитись сюжети багатьох фотосетів то потрібно відвідувани інші сайти, наскільки мені відомо то тут кількість фото обмежена.
Відповісти
Є цікаві фото, найбільш сподобалась та, що на мості приємні кольора, і та що через фотоапарат зроблена оригінальний задум.
Відповісти
Весільні фото такі як і в інших. Портсіті зайве. Фотовиставка бідненька,якщо її можна так назвати.
Якісно ніби. Тільки сіренько все. Одним словом нудно.
Відповісти
Ну можливо і потрібно було викладати фото одного жанру. Часу мав не не дуже багато, вибрав ті фото які швидше знайшов, та й якось навпаки подумав щоб багато фото не закидувати. Все ж таки потрібно було закидати одного жанру, тоді б здавалось що більше, та й вибрав би більше фото.
Відповісти
Фото поставлені правельно, непогані ракурси, хоча і думаю 300-400$ він за свої послуги не бере, але потенціал є для того щоб досягди більш високого рівня.
Відповісти
Юра, не втирай, рівень власної грамотності прокачай, а тоді всім давай знати, що думаєш
Відповісти
Аналогічна порада для тебе. Судячи з інших коментів із таким же ніком, основною твоєю діяльністю являється тролінг. Тролінгом всі можуть займатись, поради можуть дати одиниці.
Відповісти
Чомусь Юрій та Дмитро допускають ті самі граматичні помилки у слові " правЕльно", прослідковується почерк фотографа:-)
Відповісти
Зачьот! Круто взагалі, мені дуже сподобалось)
Відповісти
фотки ніякі, автору - зеркалка і фікс, це далеко не фотограф, так як скрипка у того хто її мучить.
типовий власник цифрофотіка, на більше не витягує
Відповісти
Ти цей комен зберіг собі? чи кожного разу по новому набираєш?)) Напевно на скрипці полюбляєш грати..)))
Відповісти
фігня..розкручується і вот і реклама....
Відповісти
Ну всі рано чи пізно починають якось розкручуватись, і якщо це одна з перших публікацій в "новинних" виданнях, то доволі не погано.
Відповісти
можливо і так...
Відповісти
Є фото хорошого рівня, особливо ЧБ(чорно білі) порадували.
Відповісти
Фігію не з недолугості світлин, а з напищеності его автора. Так він точно не стане на шлях вдосконалення. Куди далі? Він геніальний!
Відповісти
Я "напищенний"?) Ви напевно мені перші це говорите, можливо таке враження склалось із тексту (особливої уваги не приділяв, адже за фотографа говорять його фото а не слова). Я знаю що я на даний момент можу, і знаю чого хочу досягти в майбутньому. Якщо я правельно вас зрозумів, то повністю згідний з вами на рахунок того, що коли ти думаєш що досяг своєї вершини, то вже не будеш розвиватись. Особисто я впевнений принаймні сподіваюсь на те, що в мене ще все попереду, та досягну набагато кращих результатів.
Відповісти
"напищеність" можливо робить висновок Ваше головне фото і це збиває з толку людей...
Відповісти
Друже, ти в школі навчався? Слово "правЕльно" точно написано неправильно. Хоча за фотографа говорять його фотографії, проте висловлюватись і звертатись до людей потрібно правильно.
Відповісти
Ех,шановні, всяка критика є сприйнятною,як і позитивна так, і негативна. Але ж не треба писати зайве в коментарях. Критику висловлювати можна більш ЛОЯЛЬНО,адже всі ми з чогось починаємо і кудись прямуємо.Згідна,що на фото є свої мінуси, але є і ті,які справді заслуговують похвали.Погодьтесь.
Відповісти
А і до речі "напищеність" тут справді взагалі ні до чого.
Відповісти
А я бачу що фотограф - не патріот України!
На фото немає жодного прапора України, вишиванок та патріотичної символіки. Не зрозумієш хто це: справжні українки або москальські дівки?
Під час війни потрібно робити все, щоб піднімати патріотичний дух нації!

Слава нації! Смерть ворогам!
Відповісти
Героям слава! Насправді планую зробити такий фотосет, із віночком та у вишиванці, обов'язково виправлю це, як тільки з'явиться трохи більше часу, та підходяща пара з вишиванками)
Відповісти
А я бачу що фотограф - не патріот України!
На фото немає жодного прапора України, вишиванок та патріотичної символіки. Не зрозумієш хто це: справжні українки або москальські дівки?
Під час війни потрібно робити все, щоб піднімати патріотичний дух нації!

Слава нації! Смерть ворогам!
Відповісти
Героям слава!!!! Патріот України, вірно підмічено, схвалюю думку!!!!
Відповісти
Здається Чорновіл (можливо помиляюсь) колись казав про критику приблизно таке: мені подобається коли про мене говорять приємні речі, і не подобається коли відгукуються негативно. То і не дивно шо той Дімка огризається. І взагалі не розумію тих, хто каже шо негативна критика їх тільки заводить і наставляє на Путь Істінний. Так бл а шо ж ти до цього хєрньою страждав творець йоb? Шо, без тумака ніяк?
Відповісти
аахахах Кишенко Юлічка в центрі подій, де тільки ця дівка не шлялася
Відповісти
Взагалі бездарність!!! і просто піар.
Відповісти
Зроби краще, і покажи всім. Заздрість це погана риса.
Відповісти
Особисто, сподобалось лише два фото: 7-ме та 13-те. Інші не цікаві, просто. Не цікаво сьогодні дивитись на дівку з голим пупом в "гарній" позі...це нудно і смішно))) Не ті фото, які варто виставляти на загал. Успіхів!
Відповісти
дівахи зачьот...
Відповісти