На Рівненщині чоловік кинув під ноги правоохоронців гранату

На Рівненщині чоловік кинув під ноги правоохоронців гранату
Учора, 1 червня, співробітники Держприкордонслужби отримали інформацію, що на ділянці відділу «Березове» невідомі особи займаються протиправною діяльністю. Зокрема чоловіки пропонували жителям прикордоння придбати боєприпаси.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Прикордонники відразу організували взаємодію зі співробітниками МВС та висунулися на пошуки невідомих. За деякий час на околиці с. Залав’я правоохоронці для перевірки документів зупинили два позашляховики, в яких перебувало по 4 особи.

Під час перевірки однієї із автівок власник транспортного засобу почав висловлювати невдоволення діями прикордонного наряду та відмовився представити для огляду багажне відділення. Розуміючи, що прикордонники автомобіль все ж таки оглянуть, він кинув під ноги військовослужбовцям гранату РГД-5, яка, на щастя, не розірвалася.

Здійснивши попереджувальний постріл вгору та застосувавши засоби фізичного впливу, правоохоронці затримали всіх осіб, які перебували у транспортних засобах.

Автомобілі відконвоювали до райвідділу міліції для поглибленої перевірки. У ході огляду в одному з них виявили мисливський карабін «Сайга», магазин, 7 патронів калібру 7,62 мм та вибуховий пакет.

У даний час тривають слідчі дії по встановленню всіх обставин злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.