Протягом тижня до військкоматів не звернувся жоден доброволець

Протягом тижня до військкоматів не звернувся жоден доброволець
Мобілізаційні завдання на Волині виконані менш ніж наполовину. Про це йшлося 2 червня під час оперативної наради в облдержадміністрації, повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик розповів про хід п’ятої черги мобілізації. Станом на сьогодні до навчальних центрів та полігонів доставили 48 % військовозобов’язаних, 43 % офіцерів та 43% техніки від плану.

Найкраще працює Маневицько-Любешівський об’єднаний військовий комісаріат, де показник виконання плану становить 108 %, хороший результат також у Локачинського військкомату – 98%. Понад половина від плану мобілізаційних ресурсів доставили Ківерцівський та Рожищенський військкомати.

Найнижчі ж показники у Володимир-Волинському районі, містах Ковелі та Нововолинську. Варто зауважити, що, зі слів Кулика, за попередній тиждень до військкоматів не звернулося жодного добровольця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
..після того як побачиш як держава намахує учасників ато.....(в пільгах і т.д.)....то які добровольці.....скоро і під примусом хрен затягнете.....
Відповісти
Держава повинна збiльшити мотивацiю громадян для служби у вмйську.
Це з нашим то безробiттям.
У вiльному демократичному свiтi, частиною якого стала Украiна, використовувати людину як безкоштовне м`ясо для гармат дуже важко - кордони вiдкритi, корупцiя.
Воюють не держави - воюють народи.
Дайте громадянам стимул для служби у вiйську.
Відповісти
Ви про що? Стимул вбивати, чи стимул сидіти пушечним м"ясом? А добровольці давно закінчились, як і добровільні пожертви. Народ зневірився (вже не вперше) у владі і потихеньку котиться у прірву
Відповісти
яке відношення до воїнів, то добре що всі не кинули зброю і не пішли додому. Я, наприклад, досі не можу отримати земельну ділянку - динамлять то в міськраді, то в держкомземі. От і воюй за те, що в нас накрали, а нам - дуля.
Відповісти
в нашій державі патріотизм=ідіотизм, а війна яку жид-президент обіцявся закінчити в кілька днів - є не що інше як цілеспрямоване винищення українського народу. жоден жид не воює і не назве себе жидом привселюдно - зате ми українці з щиросердим захватом немов папуги вторимо на догоду москалям їх зневажливим прізвиськом - що ми (не українці) а УКРОПИ і навіть зотики кропу малюємо, хоча кріп на Україні - завжди кріп, а укроп - москалі жеруть! допоки ми індифікуватимемо себе хохлами укропами і тому подібними холопами до тих пір нами керуватимуть всі кому не лінь - жиди грузини москалі мерикоси і інша погань. МИ - УКРАЇНЦІ !!! наша національність гордо повинна бути вказана в тризубастому жовто-блакитнястому ! УКРАЇНЕЦЬ повинен керувати при владі ! а з нас протягом 24 років незалежності (від чого - від самих себе хіба) направлено витравлювали нашу національну приналежність. і вже маємо - що маємо! хоча схоже при нинішньому засиллі і обжитості на українських землях кацапомовного і жидовкраїнізованого населення справжніх щирих УКРАЇНЦІВ скоро самих треба буде вважати нацменшиною і в червону книгу заносити як вимираючий вид...
Відповісти
Це повна брехня.Не треба всіх під одну греблю. Багато хто казав, що він жидо-бандерівець. І в УПА жили воювали, і на Майдані бились, і в АТО є жиди.Зто ж українцям не дає керувати. Вперед! Я чистий українець. Мене поранеонго евакуйовували і жид, і чеченець, і українець. А Гелетей, Ярема, Янукович також жиди?
Відповісти
А ти не хочеш порахувати скільки відсотків жидів в Раді і в Уряді? І скільки відсотків українців там? А син жида Пеці теж на Сході воював?
Відповісти
Це гірка правда...
Відповісти
А, оно, таки-ДА!!!
Відповісти
Ключове питання -ЧОМУ? Чому по тих районах найнижчі показники? Чому люди там масово "косять" від мобілізації? Є ПРИЧИНА того чому воно так відбувається. Тільки на неї не хочуть звертати увагу.
Відповісти
Всё очень просто. Не хотят быть карателями, палачами. Это гражданская война. Украинец убивает украинца. Далеко не все на это способны.
Відповісти
Фігово виконуєш свою роботу.
Куди дивишся? Як допускаєш що в коментах море кацапських тролів.
За обзивання тьотк на фото - коровою видаляєш коментар, а
дописи Кримчанина так і лишаються
Відповісти
Останні новини
Протягом тижня до військкоматів не звернувся жоден доброволець
02 червень, 2015, 12:47