На Ковельщині створили спілку учасників АТО

На Ковельщині створили спілку учасників АТО
13 травня колишні і нинішні учасники бойових дій на сході країни об'єдналися в міськрайонну громадську організацію.

Про це повідомляє Про Ковель.

Громадську організацію очолив демобілізований учасник АТО Сергій Літвинович, який брав участь в бойових операціях на сході. Ідея створити громадське об’єднання належить учасникам АТО. Бійців, які пройшли війну, об’єднав не лише фронт, а й бажання допомагати одне одному, - повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

До складу організації увійшли ті, хто не з чуток знає, що таке війна. Бо побували там. Хто – зі зброєю, хто – із волонтерською місією.

Нині на Ковельщині планують реалізувати завдання щодо всебічної підтримки учасників АТО та їх сімей. Окрім того нова громадська організація має активізувати патріотичну роботу серед молоді, хоче впливати на процеси, які проходять в державі. З кращої сторони. Члени даного громадського об’єднання хочуть захищати інтереси як свої, так і своїх побратимів.

Очікуємо, що громадській організації буде легше вирішувати питання воїнів АТО, а саме: захищати права та сприяти у наданні допомоги, – каже Сергій Літвинович. – Основна наша мета – забезпечення законних прав, інтересів учасників АТО та бойових дій, членів сімей загиблих. На даний час, районна влада усіляко сприяє учасникам АТО та їх сім’ям.

Нещодавно в залі засідань райдержадміністрації відбулася зустріч голови райдержадміністрації Віктора Козака з мобілізованими військовослужбовцями.

Організатори громадської організації «Ковельська міськрайонна спілка учасників АТО» закликають всіх учасників АТО, родичів загиблих під час виконання бойового завдання до їхньої організації. Окрім того, звільнених від служби військових просять звертатися до них із будь-якими проблемами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ато, спілка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Без запаху пархатого Укропу?
Відповісти
Без запаху пархатого Укропу?
Відповісти
Останні новини
На Ковельщині створили спілку учасників АТО
02 червень, 2015, 14:22