Луцькі бібліотекарі влаштували свято для дітей. ФОТО

Луцькі бібліотекарі влаштували свято для дітей. ФОТО
У Міжнародний день захисту дітей публічні бібліотеки міста в рамках щорічного «Фестивалю ідей для дітей» на Театральному майдані презентували для дітей літню програму «Бібліотека – територія дитинства».

Директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова назвала 7 причин, які підтверджують, що бібліотеки необхідно відвідувати і дорослим, і дітям: в книгозбірнях дітей чекають цікаві і корисні книги і журнали; можна поринути у віртуальний світ, відвідавши Інтернет-центри, які відкриті при бібліотеках; стати активними учасниками творчих студій, гуртків, майстерень; найменшим діткам свій час може приділити бібліотечна няня «Мері Поппінс».

На святі бібліотечні працівники підготували чимало цікавих територій, і кожен міг знайти свою, яка йому була більше до вподоби. На творчій території дітям проводили майстер-класи працівники бібліотеки-філії №6, бібліотеки-філії №2 для дітей.

Працівники дитячого відділу центральної бібліотеки для дорослих створювали гарний настрій з використанням боді-арту та виготовлення квітки з кульки.

Всі охочі мали можливість спробувати себе у ролі маленького художника під керівництво Лариси Чубай з дитячої студії «Соняшник», яка працює у філії №7.

Діти змогли потрапити на відеотериторію і стати учасниками бібліотечного відеоролика «Я маю право», які для них готували бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей Юлія Аркушин та Вікторія Гут.

А для всіх гостей фестивалю свої виступи дарували учні музичної школи №1 ім. Ф. Шопена та хореографічний колектив «Грація».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі бібліотекарі влаштували свято для дітей. ФОТО
02 червень, 2015, 17:06