Засуджено правоохоронця-корупціонера

Засуджено правоохоронця-корупціонера
За одержання неправомірної вигоди засуджено оперуповноваженого в особливо важливих справах управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, слідчим відділом прокуратури Волинської області проводилось досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо міліціонера, який упродовж березня-червня 2014 року вимагав та одержав від особи, яка вчинила тяжкий злочин, неправомірну вигоду в розмірі понад 9 тисяч гривень, пообіцявши зловмиснику не притягувати його до кримінальної відповідальності.

У судовому засіданні чоловік свою провину не визнав та всіляко намагався ухилитися від передбаченої законом відповідальності, між тим, зібраних правоохоронцями доказів було достатньо, аби довести вину міліціонера.

Луцький міськрайонний суд визнав оперуповноваженого винним у скоєному та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та спеціальною конфіскацією.

Окрім того, його також позбавлено спеціального звання "майор міліції" та права 3 роки обіймати посади в правоохоронних органах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.