«Art territory: місто творців»: враження лучан. ВІДЕО

«Art territory: місто творців»: враження лучан. ВІДЕО
Фестиваль «Art territory: місто творців» проходив у Луцьку 23-24 травня.

У спільноті «Art territory: місто творців» у соціальній мережі "ВКонтакте" виклали своєрідний відеозвіт цього фестивалю. Його автор - студентка СНУ ім. Лесі Українки, журналістка Галина Падалко.

Лучани назвали «Art territory» фестивалем для розвитку творчих людей, вільним простором для мистецтва, дуже класною річчю для промоції Луцька, фестивалем, який позитивно впливає на імідж нашого міста та можливістю знайти нові ідеї для його розвитку.

Нагадаємо, під час фестивалю виступали музичні гурти «KozakSystem», луцькі «Фіолет» та «ФлайzZzа», польські «Rockaway» та «FunkyFlow», та івано-франківський гурт «Патроничі».

У центрі міста проходили мистецький ярмарок, майстер-класи, дегустації продукції луцьких виробників, конкурси та ігри для дітей, змагання з брейк-дансу, виставки картин, презентації книг та зустрічі із письменниками.

Також під час фестивалю у Луцьку з'явились нові графіті: вуличний художник із Луцька Андрій Кальков намалював роботу із серії «Круговорот». А команда художників MagicArtGroup завершили найбільше графіті у Луцьку під назвою "Мироносиця".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Art territory: місто творців»: враження лучан. ВІДЕО
02 червень, 2015, 18:45