ДТП на Волині: у двох випадках водії зникли з місця події

ДТП на Волині: у двох випадках водії зникли з місця події
У понеділок 1 червня близько 18:00 в по вулиці Кічкарівська водій, особа якого встановлюється, керуючи автомобілем «BMW» чорного кольору, здійснив наїзд на 21-річного лучанина.

Про це повідомляє УДАІ УМВС України у Волинській області.

У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, доставлений у Луцьку міську клінічну лікарню. Після огляду лікарів не госпіталізовувався.

Цього ж дня о 21:48 по вулиці Карпенка-Карого водій, особа якого встановлюється, допустив наїзд на двох пішоходів, 24-х і 22-х років, які рухались правою стороною проїзної частини дороги. У результаті наїзду пішоходи отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

Зі слів свідків, наїзд на пішоходів було скоєно автомобілем «Mitsubishi» чорного кольору. Характер пошкоджень транспортного засобу: відсутні праве бокове дзеркало, протитуманна права фара та побитий бампер.

Державтоінспекція Волинської області звертається до громадян: якщо вам відомі додаткові обставини вказаних дорожньо-транспортних пригод, телефонуйте за номерами: 102, (0332) 71-02-43, (0332) 24-02-05. Анонімність гарантуємо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДТП на Волині: у двох випадках водії зникли з місця події
03 червень, 2015, 13:30