Малолітнього хлопчика покусав собака

Малолітнього хлопчика покусав собака
У мікрорайоні «Ковельсільмашу» міста Ковеля собака покусав малолітнього хлопчика. Інцидент трапився на вулиці Відродження близько 15:00. Про це повідомляє Kowel.com.ua.

Місцевий житель вигулював свого пса без намордника та повідка у громадському місці, що є порушенням правил утримання собак. У якийсь момент тварина напала на малолітнього хлопчика, покусавши останнього.

За фактом завданих тілесних ушкоджень міліцією було відкрито справу. Правоохоронці відібрали письмові пояснення, долучили до матеріалів висновок судово-медичної експертизи і направили все це до суду.

Власник собаки був визнаний винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 154 Кодексу України про адмінправопорушення. Судовою постановою на нього накладено штраф в розмірі 85 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да здравствует наш суд, самый гуманый суд в мире!
А дитина заікатись буде все життя...
Відповісти
Усыпить с_ _у
Відповісти
краще вже хазяїна усипити
Відповісти
та всіх усипити. і суддю і собаку і хазяїна.
Відповісти
За 85 грн дитину не полікуєш
Відповісти
Який жах! Потрібно переглянути чинне законодавство з цього питання. У що ми оцінюємо життя і здоров'я дитини, її психічний та моральний стан? А що відчувають при цьому батьки? Я вже не кажу про витрати на лікування. Люди, які утримують собак у міських квартирах повинні нести особливу відповідальність перед оточуючими за своїх вихованців. Дуже часто ці "любителі тварин" бувають ще більш агресивними від власних собак. У нас у невеличкому дворі, сусідка в квартирі утримує чотирьох псів. Тричі на день вона виводить їх вигулювати на дитячий майданчик. Дітям там вже бавитися ніде. забруднені пісочниця, газони, квітники. Собаки неодноразово кусали дітей або лякали гучним гавкотом. На зауваження та прохання втихомирити собак і прибрати після них, ця "собача мама" накидається з брудною лайкою і погрозами натравити псів. Є управа на таких, чи ми будемо й надалі виявляти чудеса нечуваної терпимості, толерантності та любові до тварин і їхніх господарів? А потім, якщо що, то він заплатить не вам, а в державну казну 85 грн?!!
Відповісти
Це жах,і смішні штрафи!Власники тримають сьобак,а про намордники незнають,чи грошей не вистачає?
Відповісти