Результат автоперегонів під Луцьком: 156 тисяч гривень на АТО, скупі мажори та пасивні міліціонери

Результат автоперегонів під Луцьком: 156 тисяч гривень на АТО, скупі мажори та пасивні міліціонери
156 тисяч гривень для потреб бійців, які зараз перебувають на Сході, зібрали під час благодійних змагань з дрег-рейсінгу «Старт заради перемоги», що відбулися минулих вихідних у Крупі.

Про результати акції та на що будуть витрачені кошти розповіли організатори змагань у середу, 3 червня, під час прес-конференції.

Нагадаємо, 24 травня на території аеродрому у селі Крупа відбулися змагання з дрег-рейсінгу серед професіоналів та початківців, організовані ГО «Автомайдан України» спільно з клубом «Streeter.ua».

Організатори розповідають, що це їх перший досвід із проведення таких масштабних заходів. Тому, зізнаються, не очікували такої кількості людей на автоперегонах. А до Крупи завітало більше 4 тисяч людей. Власне через це й виникли певні проблеми з доїздом, адже шлях від траси до аеропорту у Крупі був заставлений автівками.

Про те, що змагання вдалися, стверджують і гонщики. Разом з тим організатори запевняють, що акція ця - точно не остання. Розповідають, що запланували цього літа провести ще один масштабний захід для збору благодійних коштів на підтримку бійців АТО, щоправда, який і де – поки тримають в секреті.

«Подібні заходи потрібні, щоб допомогти хлопцям, які воюють за наше мирне небо», - пояснює Віталій Гнатюк.

Загалом у рамках акції в Крупі було зібрано 156 тисяч гривень. Всі гроші підуть на підтримку бійців АТО. Причому допомога надаватиметься не лише волинянам, а й бійцям із інших регіонів України, що воюють на Сході.

Наразі вже куплений дизельний генератор, ремнабір, проплатили десять тактичних рюкзаків, ведуться переговори щодо купівлі літньої форми та берців.

Згадали автомайданівці і про негативні моменти, з якими довелося зіткнутися у ході проведення акції. З їх слів, міліціонери не проявили активності у виконанні основних своїх функцій, тобто не поспішали виконувати свої обов'язки.

Неприємне враження на організаторів склали і мажори на джипах, які вишукували всіляких шляхів, аби втрапити на акцію, не заплативши 50 гривень благодійного внеску.

Оксана ДОЛЖКО (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мажори на джипах це звичайно було, але думаю не так через то шо вони мажори а через то шо була величезна пробка, в якій ми простояли годину а то і більше, люди виходили з авто прямо біля знаку аеропорт і йшли пішки. Тому що не було у кого запитати чому не можна проїхати. Ми думали шо там аншлаг і немає місця, ні одного міліціонера та будького з організаторів. Коли ми нарешті доїхали то були шоковані шо так мало авто на стоянці і місця вагон. Тому "мажори" на позашляховиках не витримали і поїхали полями.
А ще думаю мажори потратили на святі більше ніж 50 гр, бо ціни були просто скажені)) Нічого особливого крім найсмачнішого в світі кулішу, за який було не шкода віддавати гроші і не 15 гр, а все інше то капец.
Відповісти
Невдалось автомайданівцям пропіаритись бо :"міліція непроявляла активності"...і несклала на їхнього лідера на синьому опелі протокол по 130!!!!Невдалось кричати,що наних тиснуть,безпідставно складають протоколи!!!!Досить гратись!!!
Відповісти
А що то за машина така? вперше чую
Відповісти
ще може номера скинути????Все місто знає а ти ні!¡!Якось дивно!
Відповісти
Яка міліція-це комерційний захід!І взагалі що малаб робити міліція дивитись,як водіі перевищують швидкість?Чи може гроші за проізд збирати?????
Відповісти
Не платила міліція бо Муковоз все грабастає собі
Відповісти
В автомайдану завжди крайньою залишається міліція! Їздити на машинах без документів, не завжди у тверезому вигляді- це норма, Краще б ви хлопці спустились трохи на землю і не брали на себе обов'язків міліції...
Відповісти
Останні новини
Результат автоперегонів під Луцьком: 156 тисяч гривень на АТО, скупі мажори та пасивні міліціонери
03 червень, 2015, 16:25