Луцький аніматор просить підтримати його проект на всеукраїнському конкурсі

Луцький аніматор просить підтримати його проект на  всеукраїнському конкурсі
Луцький аніматор Леонід Тивонюк бере участь у всеукраїнському конкурсі «Nescafe Idea-X». Якщо його проект набере найбільшу кількість голосів, то мультиплікатор виграє 100 тисяч гривень на техніку для анімаційної студії «Імаго».

34-річний лучанин уже 11 років працює актором Волинського театру ляльок, а у вільний час займається анімацією з дітьми у Центральній бібліотеці для дітей.

Аніматор мріє відкрити у Луцьку власну анімаційну студію «Імаго». Митець мріє, щоб українські глядачі ходили не лише на закордонні анімаційні фільми, а й щоб дивились вітчизняний продукт.

«А для того, щоб цей продукт був якісним і конкурентноздатним потрібно докласти багато зусиль і звичайно хороша техніка. Так я і дійшов до думки, що треба створити власну анімаційну студію», - запевняє Леонід.

Раніше лучанин брав участь у конкурсі стартапів «Вільні люди» від інтернет-радіостанції «RTI», де виграв 10 тисяч гривень. З них частина пішла на сплату податку, а за 6700 гривень Леонід придбав техніку для студії.

Однак, для функціонування анімаційної студії необхідно докупити додаткове обладнання.

Саме тому керівник арт-проекту подав заявку на участь у конкурсі «Nescafe Idea-X».

Якщо ідея лучанина набере найбільшу кількість голосів, то він виграє 100 тисяч гривень на необхідну техніку для анімаційної студії «Імаго».

Щоб підтримати луцьку анімаційну студію «Імаго» необхідно зайти на сайт: https://www.ideax-nescafe.com.ua/3468743 та натиснути кнопку «УВІЙТИ» у верхньому правому кутку сторінки.

Далі слід авторизуватися на сайті через одну з соцмереж (Вконтакте або Facebook) та власне проголосувати за ідею в кінці допису.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посилання для голосування https://www.ideax-nescafe.com.ua/3468743
Відповісти
Останні новини
Луцький аніматор просить підтримати його проект на всеукраїнському конкурсі
03 червень, 2015, 20:03