Волинські прикордонники затримали росіянина, який хотів незаконно перевезти холодну зброю. ФОТО

Волинські прикордонники затримали росіянина, який хотів незаконно перевезти холодну зброю. ФОТО
У  пункті пропуску «Доманове» прикордонниками Луцького загону спільно з працівниками митниці було припинено спробу незаконного переміщення мисливських ножів із Республіки Білорусь на в’їзд  в Україну.

Під час оформлення рейсового автобуса «Брест - Кам’янець-Подільський» прикордонний наряд звернув увагу на дуже знервовану поведінку одного з пасажирів, інформує прес-служба Держприкордонслужби.

У ході подальшого контролю було встановлено, що у пасажира, а ним виявився 63-річний громадянин Російської Федерації, дорожня сумка доверху заповнена холодною зброєю.

Всього чоловік перевозив 21 ніж.

Зі слів затриманого іноземця стало відомо, що нібито на прохання свого сина-підприємця він перевозив зразки мисливських ножів із Росії до Чехії для налагодження подальшого бізнесу з виготовлення та реалізації цієї продукції.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення за ст. 263 КК України внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦІ НОЖІ НЕ ЯВЛЯЮТЬСЯ МИСЛИВСЬКИМИ А КУХОННИМИ . тОМУ І ЗАТРИМКА Є НЕПРАВОМІРНА. рОЗХМІР ЛЕЗА НЕ ПЕРЕВИЩУЄ НОРМИ ТА ВИКОНАЕ ЛЕЗО ЯК ЗВИЧАЙНИЙ КУХОННИЙ НІЖ. пРИЙДЕТЬСЯ ПОВЕРНУТИ БІЛОРУСУ НАЗАД. нЕЗАЙ СКАЖУТЬ ЗГДНО ЯКОГО ЗАКОНУ ЧИ УСТАВУ ВІДНЕСЛИ ЦІ НОЖІ ДО МИСЛИВСЬКИХ.
Відповісти
Терорист путінський хтів вчинив теракти проти наших славетних лідерів! Ножичків на всіх хватить. Всі шукають вибухівку, а він бач що задумав звірука.
Відповісти
Останні новини
Волинські прикордонники затримали росіянина, який хотів незаконно перевезти холодну зброю. ФОТО
04 червень, 2015, 13:31