Лучанка побувала на сесії ООН. ФОТО

Лучанка побувала на сесії ООН. ФОТО
Ющук Ангеліна відвідала сесію Комітету з прав дитини ООН.

Лучанка відвідала Женеву як делегат від Європейськоії асоціації студентів-юристів (ELSA), - про це інформує Інформаційне агентство Волинські Новини.

Дівчина є членом міжнародної, незалежної, неполітичної та неприбуткової організації, що об'єднує студенів-правників та молодих юристів, які зацікавлені у науковому та особистому вдосконаленні.

Зі слів Ангеліни, попри велику кількість країн-партнерів, делегаційні поїздки такого типу зазвичай учасник оплачує самостійно, тому це дещо зупиняє молодих юристів, навіть, коли вони отримують запрошення. Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який профінансував поїздку, дівчина поїхала на конференцію, де здобула багато нових знань та навиків.

«Ігор Палиця завжди підтримував талановиту та креативну молодь, адже вони - майбутнє нашого міста та країни. А ця поїздка допомогла студентці у розвитку досліджуваної неї теми прав дитини-пацієнта», - прокоментував голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

«Ця поїздка дозволила мені поспілкуватися з іноземними делегатами, які представляють свої країни, дізнатися про їхні досягнення та налагодити контакти для подальшої продуктивної співпраці», - зазначила дівчина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ООН, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Симпатична дівчина)))
Відповісти
Симпатична дівчина)))
Відповісти