Луцьких журналістів привітали із професійним святом. ФОТО

Луцьких журналістів привітали із професійним святом. ФОТО
До Дня журналіста представників Волинських ЗМІ нагородили почесними грамотами і подяками.

5 червня в приміщені сесійної зали Волинської обласної державної адміністрації з нагоди Дня журналіста зібрали представників Волинських ЗМІ, щоб привітати та вручити грамоти і подяки за сумлінну працю та досягнення в сфері журналістики.

Голова ВОДА Володимир Гунчик звернувся до присутніх журналістів зі словами привітання, а також нагородив окремих журналістів почесними грамотами ОДА.

«В непростий час ми сьогодні святкуємо День журналіста, я знаю, що поряд з нашими солдатами, які несуть нелегку службу захищаючи нашу країну, завжди з ними знаходяться журналісти, єдиною зброєю яких залишається камера, фотоапарат, мікрофон та сміливість, а також душа, яку журналісти вкладають в репортажі і матеріали», - мовив Володимир Гунчик.

Хвилиною мовчання вшанували тих журналістів, які загинули відстоюючи свободу і незалежність України.

До привітань з нагоди професійного свята долучився і голова Волинської обласної ради Валентин Вітер, який також вручив журналістам грамоти за професіоналізм.

«Я вважаю вас своїми колегами, так як ви є четвертою владою, тому шановні колеги я вітаю вас з професійним святом»,- сказав Валентин Вітер.

Вокальний квартет «Автограф» привітав журналістів зі святом виконавши дві українські народні пісні. Після чого мер міста Луцька Микола Романюк звернувся до представників ЗМІ з такими словами:

«Без вашого слова та інформування мешканців міста, області, держави не було б ніяких змін та реформ», - промовив Микола Романюк.

До привітань з нагоди професійного свята Дня журналіста приєднується колектив інтернет-видання ВолиньPost. Хочемо побажати колегам творчого натхнення, резонансних тем, цікавих інтерв’ю та велику аудиторію читачів, слухачів та глядачів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце так фотограф. Невже не мона було вибрати кращих фото
Відповісти
Перекажіть Вітру, що журналісти ніколи не були "владою" - ні четвертою, ні двадцятою. Це придумав якийсь дурень, а "оратор" Вітер цю нісенітницю пережовує. Влада - це насилля, а журналісти не виступають в ролі насильників. А сюди прийшли ті, хто любить обійми з владою, поцілунки з нею в ясна і 50 гривень в конверті, хоч завдання журналістів інше: боротися з будь-якою владою і бути до неї в опозиції, аби вона не стала самовладдям.
Відповісти
Якби ви прочитали хоча б один творчий доробок,то переконалися б, що журналісти в основному пишуть про людей,їхні долі, а владу згадують в контексті вирішення певних проблем громади.А як уже раз на сім років тебе оцінять саме за такі матеріали - людські - за оригінальну подачу чи заголовки, то журналістський стиль від цього гіршим не стане
Відповісти
Останні новини
Луцьких журналістів привітали із професійним святом. ФОТО
05 червень, 2015, 14:18