Волинські правоохоронці затримали злодія, який обікрав п'ятнадцять дачних будинків

Волинські правоохоронці затримали злодія, який обікрав п'ятнадцять дачних будинків
Житель обласного центру заробляв на прожиття крадіжками. Загальна сума збитків, завдана його незаконною діяльністю, становить більше 30000 гривень.

До чергової частини луцького районного відділу міліції протягом 2014-го та 2015 років надходити заяви про крадіжки майна з дачних будинків і новобудов. «Зникали» переважно будівельні матеріали та електричні інструменти, інформує прес-служба Луцького РВ УМВС України у Волинській області.

Провівши ряд заходів, працівникам карного розшуку вдалося встановити особу злодія. Ним виявився 55-річний житель Луцька. До слова, чоловік уже двічі раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння аналогічних злочинів.

Загалом правоохоронці встановили, що підсудний «обчистив» п'ятнадцять дачних будинків і новобудов.

"Працював спритник вдень: проходячи повз дачний будинок або новобудову, шляхом вільного доступу, злому замка або через вікно потрапляв на об’єкт, звідки виносив речі, які можна було легко продати. А вже наступного дня їхав на базар до обласного центру і реалізовував викрадені речі: електроінструменти, електропроводка, будівельні матеріали, міндобрива. На «зароблені» гроші чоловік винаймав житло і жив для власного задоволення", - розповів начальник карного розшуку Луцького РВ УМВС України у Волинській області Іван Левковець.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисник заарештований і знаходиться в слідчому ізоляторі міста Луцька. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські правоохоронці затримали злодія, який обікрав п'ятнадцять дачних будинків
05 червень, 2015, 15:41