«Тартак» та ТНМК презентували нову пісню

«Тартак» та ТНМК презентували нову пісню
Композицію "Нам пощастить" планувалося записати з Андрієм Лободою, однак здійснити задум не вдалося через смерть музиканта

Про це лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський написав на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Тартак", ТНМК та Діана Месс представили нову пісню "Нам пощастить". "Ми планували записати цю пісню разом з Андрієм, попередньо обговорювали її восени, а в січні Андрія не стало.

Його смерть не була настільки раптовою і гучною, як загибель тижнем пізніше більш відомого і трохи старшого його колеги - також Андрія. Пісні Андрія Кузьменка нещодавно заспівали десятки інших - відомих і не дуже відомих - артистів разом із тисячами прихильників у концерті його пам'яті, який пройшов у київському Палаці Спорту і був показаний по телевізору на всю країну.

Пісні Андрія Лободи переспівують та доспівують ті, хто знав його особисто, знав, можливо, трохи ближче за інших. Ось одна із них. Тут все майже так, як планував сам Андрій, тільки я не писав свого куплету, а зачитав замість нього те, що сам він не встиг начитати. Давайте послухаємо і поширимо", - написав Положинський.

"Тартак", ТНМК та Діана Месс присвятили трек Андрію Лободі, який був лідером гурту "Хорта" і написав цю пісню. Андрій помер від тяжкої хвороби в січні 2015. Соліст Хорти не встиг записати трек, як планувалось, в цьому складі, тому друзі музиканта зробили це без нього, але на його честь", - уточнила співачка Діана Месс, яка також взяла участь у записі пісні.

Уродженець Запоріжжя Андрій Лобода був лідером гурту "Хорта". На рахунку музикантів – два студійних альбоми. 25 січня 2015 року на українських музичних каналах відбулась прем’єра кліпу гурту "Хорта" на пісню "Все добре". А 27 січня 2015 року Андрій Лобода помер від раку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.