Загинув волинський керівник ансамблю воїнів-афганців «Віват»

Загинув волинський керівник ансамблю воїнів-афганців «Віват»
За трагічних обставин пішов із життя лучанин Леонід Леонтійович Васильчук – художній керівник і бас-гітарист вокально-інструментальної групи «Віват», створеної при Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану.

Про це повідомляє Вісник+К.

Леонід Васильчук сам пройшов пекло афганської війни. У мирному житті був активним членом спілки воїнів Афганістану. Довгий час працював інкасатором у «Західінкомбанку». Останнім часом входив до громадського формування «Варта порядку». Загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю. Випадковий смертельний постріл стався, коли Леонід Васильчук чистив зброю.

Довідка

Перший виступ ансамблю «Віват» відбувся 15 лютого 2005 року у Волинському драмтеатрі, на урочистих зборах, присвячених 16-й річниці виведення радянських військ з Афганістану. Колектив є лауреатом всеукраїнських та міжнародних фестивалів військової та патріотичної пісні.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям Леоніда Васильчука. Прощання з ним відбудеться сьогодні об 11:00 у Будинку панахиди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не чистив зброю а криша поїхала.застрелився ще коли жінка навіть не вийшла з кімнати.при чистці зброї першим ділом дістають магазин.потім перевіряють патрон в патроннику.і постріл в серце був.і саме цікаве чому ненаписали що з пістолета????і ще цікавіше звідки він у нього???так що стаття заказуха а насправді зовсім інше цікаво міліція буде розбиратись де він взяв бойову зброю.коли вона заборонена??!!
Відповісти
От вам і «Варта порядку».
Відповісти
Навіть якщо наведені факти відповідають дійсності, то сказані вони не по-людськи. Враженнятаке, що пише моральний виродок. Так не можна в жодному разі.
Відповісти
Коли ми навчимося в сумну годину не виплескувати свою жовч? Ми страшна нація, бо втрачаємо серце і душу. А чим завинила родина, яка втратила сина, батька, брата? Та навчімося вже співчувати, якщо щось людське в нас залишилось. Царство Небесне. покійнику. Нехай Господь прийме його грішного. А ансамбль прекрасний.
Відповісти
Яка нах жовч???людина правду новорить а якби він не себе завалив а когось іншого чи когось з ваших родичів що тоді говорили б???в людини в якої рве кришу зброя лєва дома то це як???да рідним співчуття але вони в першу чергу винні можна подумати незнали що має зброю...
Відповісти
Ви там вашшє ідіоти???шо ви плітете???хай би шо там в кого не поїхало...а в такого як він....мужнього чоловіка....гарного батька....який виховав чудового сина й доньку!!!який пройшов усю війну...навіть і думки не було покінчити життя самогубством!!!ви їблани ніхєра не знаєте...й ллєте болото тут....всяке могло статися.....хай земля йому буде пухом....храни Господь душу його!!!
Відповісти
Останні новини
Загинув волинський керівник ансамблю воїнів-афганців «Віват»
07 червень, 2015, 08:55