У Луцьку знову затримали псевдоволонтера. ФОТО

У Луцьку знову затримали псевдоволонтера. ФОТО
На зупинці поблизу гіпермаркету Там-Там, з боку Варшавського ринку, небайдужі лучани затримали псевдоволонтера.

Свідки події відразу викликали правоохоронців, які й вилучили у псевдоволонтера документи та забрали його у міськвідділ для з’ясування усіх обставин справи.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини волонтер, який завжди збирає кошти військовим на зупинці поблизу Варшавського ринку, пійманого нині чоловіка тиждень тому активісти вже затримували на Театральному майдані у Луцьку. Тоді «волонтер» збирав кошти для військових від благодійного фонду Святої Марії. А цього разу він змінив камуфляжну форму і працював у районі ринку.

Сам затриманий на запитання, чому за тиждень він змінив «місце роботи», або, радше, благодійний фонд, відповів, що він допомагає тому, хто цього потребує. Сьогодні - це військові на Сході. А завтра - це можуть бути інші нужденні, тому, мовляв, зміна назви БФ для нього особисто не мають значення.

У міськвідділ псевдоволонтера супроводжували активісти Автомайдану України. Як розповів координатор штабу Сергій Кушнір у коментарі виданню, чоловік не мав з собою дозвільних документів, а лише бейджик з іменем Іван Миколайович Харко.

Активіст зауважив, що чоловік не є з команди сумнозвісних львівських псевдоволонтерів, яких вже неодноразово затримували у Луцьку та Волинській області. Натомість, шахрай стверджує, що збирає кошти на користь ВГО «Велике Козацьке Коло».

Нині чоловік перебуває на допиті у Луцькому міському відділі міліції, про деталі справи видання проінформує згодом.

Нагадаємо, що Ковельський центр допомоги бійцям закликає волинян бути обачними, аби не потрапити до рук псевдоволонтерів. Волонтери наголошують, що їхній Центр не здійснює збір коштів на вулицях міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"атавісти мени дауни"?
Відповісти
це не хто, це - що?
мабуть, це твоя хвора фантазія та вродженна хвороба "ватність головного мозку".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову затримали псевдоволонтера. ФОТО
07 червень, 2015, 17:42