На Волині чоловік бив літню жінку, перериваючись на чаркування

На Волині чоловік бив літню жінку, перериваючись на чаркування
Локачинський районний суд виніс вирок рецидивісту, який бив ногами жінку під час застілля.

Чоловіка, який вже сидів у тюрмі за грабіж та зберігання психотропів, знову постав перед Фемідою за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Обвинуваченому інкримінували те, що він перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на грунті особистих неприязних відносин, умисно бив ногами літню жінку. В результаті цього потерпіла потрапила в тяжкому стані до лікарні з черепно-мозковою травмою. В той же день їй зробили операцію.

Відтак, представник потерпілої у своєму цивільному позові вимагав від обвинуваченого оплати лікування його матері – 13,5 тисяч гривень. Окрім цього, у Феміди просили задовольнити виплату моральної шкоди – 100 тисяч гривень.

Один із свідків справи розповів, що в день побиття він разом з обвинуваченим пішли в гості до спільного знайомого, де випивали на кухні. Пізніше ввечері до квартири зайшли працівники міліції та запропонували їм піти в райвідділ.

За словами свідка, він пробув у відділі правоохоронців близько години, а потім повернувся на місце. Приблизно через 15-20 хвилин до квартири увійшли потерпіла та обвинувачений. Останній закричав на жінку, що вона наговорює на нього, а потім збив її кулаком на землю, він чого та впала на землю, де і залишилась лежати.

Після цього розбишака сів за стіл, випив горілки, встав і продовжив бити лежачу, погрожуючи, що вб’є її. І так близько трьох разів.

Свідок також зізнався, що під час досудового розслідування й суду обвинувачений просив його поміняти свідчення, начебто, він постраждалу й пальцем не зачепив.

Обвинувачений свою винуватість у інкримінованому правопорушенні не визнав. Він розповів, що бачив, як постраждала впала зі сходів біля приміщення райвідділу міліції, а він її не зачіпав.

Головуючий суддя став на бік побитої і позбавив розбійника волі на шість років. Цивільний ж позов сина постраждалої Феміда задовольнила частково, з обвинуваченого стягнуть 12,5 тисяч матеріальної та 70 тисяч гривень моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"І так близько трьох разів". Цікавий вислів. Це два чи 2,5 рази? Чи 2,9 рази? Вперше чую. Дуже цікава мова на ВолиньПост.
Відповісти
Останні новини
Кримінальний автостоп
08 червень, 2015, 17:46
На Волині чоловік бив літню жінку, перериваючись на чаркування
08 червень, 2015, 17:19