На нафтобазі під Києвом стався вибух, загинули пожежники

На нафтобазі під Києвом стався вибух, загинули пожежники
Глава МВС України Арсен Аваков повідомив про вибух на нафтобазі «БРСМ-нафта» біля Києва, в результаті якого загинули пожежники.

Про це інформує IA ZIK.

«Вибух на нафтобазі біля Василькова. Гігантський. Загинули пожежні. ДСНС стягує все, що є. За тривогою піднято Нацгвардію. Працюємо», – написав Аваков у Твіттері.

Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі на нафтобазі за статтею «Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те що зараз сталося на Нафтобазі під Києвом це ніщо інше як війни олігархів.

Ну подумайте кому потрібно було підпалювати Нафтобазу?! Звичайно ж це вигідно головному олігарху України, ні не Бєні, а Пороху.

Чому?! Та просто під цим приводом і за липових доказів які вони можуть намалювати, вони можуть звинуватити будь - якого олігарха в цьому і потім вже під тиском віджати бізнес.

Існує також версія, ну просто не можна це виключати про халатність самих працівників. Якщо б на Нафтобазі працювали роботи, я б ще зрозумів чому вони виключають халатність, але там працювали люди, а люди теж помиляються.

Не знаю може це на руку і Бєні, тільки нащо таке чинити йому, він і так під прицілом і добре це розуміє.

Багато різних версій є, але найголовніше, що це війна олігархів, до цього не можуть бути причетні інші люди чи навіть сєпари. Сєпари то так клєптомани підкласти вибухівку, підпалити машину, але підпалювати Нафтобазу навіть їм сенсу немає ніякого. Просто ця вся ситуація нікому не вигідна окрім як олігархів. Війна за перерозподіл сфер впливу, і поки лідирує там Порох.

Тож будь-які заяви когось із влади про те, що це хтось інший запалив Нафтобазу не можуть відповідати дійсності по одній простій причині, бо всім окрім олігархам було м'яко кажучи пофіг на Нафтобазу.
Відповісти
Останні новини
На нафтобазі під Києвом стався вибух, загинули пожежники
09 червень, 2015, 10:12