Інцидент на нафтобазі «WOG» у Дубно. Подробиці

Інцидент на нафтобазі «WOG» у Дубно. Подробиці
Місцеві ЗМІ повідомили про надзвичайну подію у місті Дубно Рівненської області. Стався вибух на нафтобазі.

Надзвичайна подія трапилася у понеділок 8 червня на території нафтобази «WOG-РІТЕЙЛ». Стався вибух без подальшого горіння двох резервуарів по 75м3. Нібито постраждали двоє людей.

У коментарі для ВолиньPost начальник управління маркетингу ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» Людмила Тибольчук повідомила деталі інциденту.

"Під час планових робіт по заміні запірної арматури та при закачуванні повітря для перевірки герметичності не витримали болтові з'єднання. Через що і сталась непередбачувана ситуація, під час якої кришку від резервуарного люка відкинуло за територію нафтобази.

Наголошуємо, що на нафтобазі міста Дубно на разі нафтопродукт відсутній. Постраждалих немає. Під час даного інциденту працівник, який був причетний до проведення даних робіт відбувся емоційним стресом і був відправлений каретою швидкої допомоги до медичного закладу для подальшого обстеження", - повідомила Людмила Тибольчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевірка герметичності ємностей проводиться не закачуванням повітря, так як при цьому імовірний вибух, а закачуванням рідини та створенням надлишкового тиску - називається гідравлічне випробування. При цьому вибуху бути не може, лише станеться витік рідини. ДЕ ДЕРЖГІРПРОМНАГЛЯД?
Відповісти
А справді де?
Відповісти
думаєм де вигідніше застрілитись, під києвом певне, ага?
Відповісти
тупі ви жлоби бідотні. люди перевіряють герметичність повітрям бо так дешевше і екологічніше, адже не треба псувати рідини (а це чиста волинська вода!!!), 75 кубів то досить шоб село поїти рік. а ви хочете похєрити воду?
По друге: не радійте, що біда прийшла і вогонь нищить цінності вашої країни... бо то вам аукнеться.
ті емоції ваші і радість обов'язково навернуть стихію у ваш бік! і за ваші втрати ще якесь чмо радітиме. таке якесь чмо, яке не має того шо має хтось і вже себе не поважаючи опустило руки, не старається стати кимось. то радіє чужій біді...


Відповісти
статті такого типу мав би коментувати спеціаліст. начальник може сказати те, що йому зручно. якось виходить, що пояснюють ситуацію тільки у коментарях від втаємничених.
Відповісти
У Дубно - це диверсія агентів Путіна. Наливайченко вже заявив, що під Києвом базу підпалив Сурков за наказом Путіна. Він пообіцяв що представить докази. Сурков - головний ворог України - він розстрілював Небесну сотню на Майдані, а зараз підпалив нафтобазу. Кацапи хочуть поставити українців на коліна. Всім потрібно бути уважними і ловити агентів Путіна.

Так переможемо! Слава Україні! Героям слава!
Відповісти
Останні новини
Інцидент на нафтобазі «WOG» у Дубно. Подробиці
09 червень, 2015, 10:02