На Волині освятили пам'ятний знак журналісту-пророку. ФОТО

На Волині освятили пам'ятний знак журналісту-пророку. ФОТО
У понеділок, 8 червня, на могилі наймолодшого депутата Луцької міської ради від ВО «Свобода» журналіста Андрія Калахана освятили пам'ятний знак.

Про це повідомляє Вісник+К.

Він пішов з життя у 25-річному віці. Прах Андрія упокоївся на міському цвинтарі райцентру Демидівка сусідньої Рівненської області, поруч із прахом його діда Василя, якого Андрій вважав своїм ідейним наставником.

«Чин освячення виконав отець Никодим із Жидичинського монастиря УПЦ Київського патріархату. Він наголосив, що коротке життя Андрія - приклад вірного служіння Господу та Україні. Андрій не дожив до Майдану 18 днів, але якось у сні він передбачив і сам Майдан, і війну з Росією, і нашу майбутню Перемогу. Просив свою дівчину приготувати для нього камуфляж, збирався йти воювати за Україну.

Упевнений: він і досі за неї воює, надаючи нам своєю небесну допомогу. Аби не забували й пам'ятали, що вона в нас одна. Андріїв батько Сергій Калахан подякував колегам-депутатам, друзям і приятелям Андрія, що не забувають. І запропонував зробити 8 червня днем пам'яті Андрія, щоби в цей день збиратися тут щороку.

«Вічна пам'ять і Царство Небесне тобі, друже!», - написав у «Фейсбук» заступник голови Волинської обласної ради, теж свободівець і теж журналіст Олександр Пирожик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пророк???
це Клічко-2
Відповісти
Андрій був класним чуваком! я кужу так бо він не кічився шоб його паном величали чи мужчиною.
Реальний християнин! Простий! Реально шкода що вже не поговоримо про дівочі задки довкола. Ну, ми то говоримо, але він якось умів привнести у ті дружні балачки тепло веселого споглядацького, може мудрого і дещо релігійного судження.
Тобто він був не проти задків, і навіть за, казав що по тому як дівчина себе оформляє можна без всяких сумнівів передбачити можливі сценарії внаслідок знайомства з нею))
Відповісти
Останні новини
На Волині освятили пам'ятний знак журналісту-пророку. ФОТО
09 червень, 2015, 10:36