У Луцьку нагородили призерів чемпіонату міста з футзалу. ФОТО

У Луцьку нагородили призерів чемпіонату міста з футзалу. ФОТО
Завершився чемпіонат міста Луцька з футзалу у вищій та першій лігах.

Боротьба, азарт та захоплюючі розв'язки були у всіх поєдинках. У вищій лізі «Опера» несподівано провалила два відповідальних матчі та вибула із боротьби за нагороди. «Динамо» у напруженому поєдинку переграла «ПАККО» і долю чемпіонства залишив тільки у власних руках. Гравці жовто-зеленої команди своїми двома перемогами забезпечили собі другу сходинку турнірної таблиці, інформує комітет фізичної культури та спорту.

Але в останньому турі все могли змінити футзалісти «Теремно» - у разі перемоги над «Динамо» турнірна таблиця змінилася б кардинально. Проте «Теремно Хліб», гравці котрого дуже вдало виглядали протягом сезону, не зуміли дати гідний бій за чемпіонські нагороди - 9:2. «Динамо» впевнено та без зривів завоювало золоті нагороди Вищої ліги Луцька, а «Теремно Хліб» - бронзові.

Перша ліга жила своїм життям і, варто зауважити, ще більш інтригуючим. «Мідас-Трейд» таки зламав оборону «Олімпа», хоча гра давалася командам дуже важко.

«Мідас- Трейд» здобув і другу перемогу, тепер над «Брендом», і впевнено приміряв золоті нагороди, але «Фіміам» несподівано переграв підопічних Юрія Павельчука і став основним претендентом на золоті нагороди. Брендовики, перегравши і «Фіміам», і «Олімп», забронювали собі котрийсь із комплектів нагород, а от який саме - залежало від матчу «Олімп» - «Фіміам». Причому «розклади» напередодні були такими - перемога олімпійців - і вони треті, а «Фіміам» - четвертий; перемога червоних - і вони перші, всі ж інші поступаються місцем один одному; тільки «Олімп» четвертий залишався у разі відсутності перемоги.

Півфінальні поєдинки завершилися напрочуд впевненими перемогами «Динамо» та «ПАККО».

Напередодні фінального поєдинку відбулося нагородження всіх чемпіонів та призерів чемпіонату міста Луцька, жіночого обласного чемпіонату та дитячої «Адреналін ліги». Царемонію нагородження проводив голова комітету фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

Кращим голкіпером Чемпіонату міста Луцька став Дмитро Семченко (ПАККО). Кращим бомбардиром - Ігор Шевельов (Опера) із результатом 23 голи. Кращим гравцем - Андрій Бойко (Динамо), якого ніхто не міг стримати, йому вдавалися навіть чудові голи через себе.

Нагородами, медалями та кубками у чемпіонаті міста Луцька в Першій лізі за зайняте четверте нагороджені гравці «Олімпу». Бронзовими нагородами відзначено команду «Фіміам», а срібло дісталося команді «Бренд». Золото ж вибороли гравці «Мідас-Трейду».

Також нагороди були вручені і командам у Вищій лізі. За зайняте четверте місце нагороджено гравців нічного клубу «Опера». Бронзу на себе приміряла команда «Теремно Хліб», а срібло дісталося гравцям «ПАККО». Золоті ж медалі на себе одягли гравці «Динамо».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футзал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку нагородили призерів чемпіонату міста з футзалу. ФОТО
09 червень, 2015, 13:29