За якими системами оплат ворожать у Луцьку

За якими системами оплат ворожать у Луцьку
У Луцьку представники одного магічного ремесла ворожать за різною ціновою політикою.

Досить часто можна побачити оголошення про віщунок, ворожок, хіромантів, які вирішать всі біди. Однак ціни не вказані, а якщо і вказані, то досить різні, а подекуди навіть абстрактні. Останні стосуються такої цінової політики як система: "хто скільки дасть" чи десятина.

Журналісти ВолиньPost звернулися за коментарем до луцької гадалки Ками, яка дала відповіді на питання: як і скільки беруть місцеві Ванги і чи потрібно взагалі платити ворожкам.

Як виявилось, ворожки беруть оплату по різному. Тобто в когось погодинна оплата, а в інших так звані такси – це "хто скільки дасть" чи конкретно встановлені суми. Є така система оплати як десятина, коли загальну річну суму ділять на 12, а потім ще й на 10.

"Щодо десятинної до уваги береться саме річна сума, тому що доходи у багатьох сезонні: хтось улітку їздить на заробітки, а потім декілька місяців живе на ці гроші, хтось займається будівельним бізнесом, тощо", - пояснює ворожка.

Чи віддячувати за надану послугу (у будь-якій сфері) - особиста справа кожного, адже у сфері містичній відсутності оплати не буває. Віддавна кожен, хто звертався за допомогою, вважав за необхідне щедро віддячити аби "викупити свою добру долю" і не накликати на себе ще більші негаразди. Адже люди з надзвичайними здібностями здатні як відвести лихо, так його і наслати.

"Часто ворожкам, екстрасенсам, і робити для цього особливо нічого не потрібно - достатньо викликати у них негативні емоції некоректною поведінкою, розмовою"- коментує Кама.

Як виявилось в луцьких ворожок не тільки різна цінова політика, а й способи обрахунків за надані послуги теж різні. А от наскільки якісні та чесні ці послуги в кожної з них - це питання інше.

Більш детальну інформацію про ворожок читайте у статті "Агент 5152 або чи потрібні українцям офіційні ворожки".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за бред?
Відповісти
Останні новини
За якими системами оплат ворожать у Луцьку
09 червень, 2015, 17:15