Керівництво «Волиньгазу» ініціюватиме підняття тарифів для споживачів природного газу

Керівництво «Волиньгазу» ініціюватиме підняття тарифів для споживачів природного газу
Члени правління ПАТ «Волиньгаз» звертатимуться до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з проханням переглянути тарифи на газопостачання і їх збільшити.

Про це стало відомо під час прес-конференції керівництва регіональної газової компанії 9 червня.

Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя пояснив можливе підняття тарифів тим, що на даний момент населення області боргує газовому господарству за перший квартал 30 мільйонів гривень.

«Після різкого підвищення ціни на газ, у громадськості виникає логічне запитання куди ідуть ці кошти і чи буде йти мова про підвищення якості надання послуг. Ми вкотре наголошуємо, що при діючій структурі ціни наше підприємство опинилося у ситуації, коли тарифи покривають лише 65% витрат на утримання газопроводів» - розповів голова правління Мирослав Коротя.

Крім того, частина волинян і надалі відмовляються встановлювати у своїх оселях газові лічильники через те, що не так давно уряд знизив норми споживання природного газу для населення, втричі. Через це газові компанії не дораховують газ і мають, в результаті, чималі збитки.

На сьогодні рівень розрахунків волинян за спожитий природний газ становить 88 відсотків. Мирослав Коротя каже, що це набагато гірший результат розрахунків у порівнянні із минулим роком. Він це пов'язує із підвищеннями тарифів на природний газ. Адже за його словами, споживачі постійно у літній період погашали свої заборгованості, але цього року такої тенденції не спостерігається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...на ножі, на ножі!
Відповісти
Слухайте, а не хо хо лі хо хо???? Що вже до ручки там доходите???? Може людям взагалі не їсти??? А відразу всю пернсію у розмірі 1000грн. Вам за газ віддати,А самим помирати,ні??? Давайте нирки,печінку,серце, легені Вам віддамо відразу??? Це що за свавілля таке??? С-ки це при нинішньому мерові триватиме????
Відповісти
..цей коротя мабуть вирішив дуриком прикинутись......держава мінімалку підніме на 10 гривень..а газ у сім разів подорожав......гандони штопані...у нас навіть на Волині є газ..але його не вигідно для населення....бо не зможуть керовнікі кармани набивати.....а чесно працювати то зараз непрестижно....
Відповісти
А ні в кого розуму не хватило зрозуміти, що тут облгази і такі Короті ні до чого, що це уряд підняв тарифи на газ і що всі наші з вами грошики і Київ йдуть:((
Відповісти
Останні новини
Керівництво «Волиньгазу» ініціюватиме підняття тарифів для споживачів природного газу
09 червень, 2015, 14:59