Волиняни виграли гран-прі на міжнародному фестивалі

Волиняни виграли гран-прі на міжнародному фестивалі
На міжнародному дитячо-юнацькому фестивалі «Світ, мистецтво і море» клуб спортивного танцю «Грейс» з Володимир-Волинського здобули найвищу нагороду – гран-прі.

Про це повідомляє у своїй публікації Місто вечірнє.

Нагороду здобула старша група в номінації «Хореографія» (класичний та джаз-балет, народні, бальні та сучасні танці), виступ якої виявився найкращим серед більш як 80 хореографічних постановок конкурсантів.

Фестиваль проходив на Золотих пісках у Болгарії 9-14 червня. Тут зібралися близько 500 учасників із різних куточків світу.

Конкурсанти, серед яких були представники Болгарії, Польщі, Росії, Казахстану та інших країн, змагалися у вмінні співати, танцювати, виконувати акробатичні номери та музичні твори.

Україна на фестивалі була представлена колективами із Чернівців, Полтави, Фастова, Запоріжжя, Івано-Франківська, Бердичева, Тернополя та Володимира-Волинського.

Загалом танцювальний клуб «Грейс», очолюваний Іриною Божик та Анною Пасічник, підготував для участі в чотирьох вікових групах 11 танцювальних концертних номерів.

Серед тих, хто виступав сольно, - Андрій Банах та Марія Чапек (друге місце), Микола Божик та Дарина Солоненко (третє місце), Олександр Ковбаса і Тетяна Богдан (третє місце), Віталій Веремчук та Анна Кондисюк (перше місце).

У командних виступах у віковій групі від 12 до 15 років волиняни посіли друге місце.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни виграли гран-прі на міжнародному фестивалі
25 червень, 2012, 12:02