Яке місце займає Луцьк за якістю життя. ІНФОГРАФІКА

Яке місце займає Луцьк за якістю життя. ІНФОГРАФІКА
Соціологічна група Рейтинг спільно з International Republican Institute вперше провела муніципальне дослідження, як жителі українських міст оцінюють якість послуг, роботу місцевої влади та інші показники, що визначають якість життя.

Результати дослідження виявилися трохи несподіваними. Про це пише Inspired.

Опитування проводилося з 2 по 20 березня у всіх обласних центрах України, крім Донецька та Луганська. У кожному місті експерти опитали по 800 респондентів у віці старше 18 років.

Статистична похибка дослідження становить не більше 3,5%. Дослідження проводилося вперше. Результати дослідження опубліковані в кінці минулого тижня, і лідерами за опитуваннями серед населення стали Вінниця та Харків.

Місто Луцьк зайняло 11 місце у загальноукраїнському рейтингу за якістю життя та 3 місце з надання послуг у транспортній інфраструктурі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все стало ясно
ми в повній дупі
Відповісти
склізь однаково))
Відповісти
ага, 50 від 60 не особливо відрізняється!)) дійсно.
прорили б кілька нелетальних підземн.переходів і одразу б наш Луцьк стрибнув би до висот!
Нумо! вперед витрачати гривню! бо скоро знову почне падати...
Відповісти
В категорії "Транспорт" Луцьк в трійці, в категорії "Водопостачання" Львів перший, в категорії "ВУЗи" Тернопіль перший - це якийсь жарт????
Відповісти
Це якийсь бред. У Львові з водою завжди проблеми, з дорогами так само. У Тернополі хіба щось крім медичного є?
Відповісти
11 місце то круто.
Відповісти
ну звісно чому Вінниця - президент то наш звідти! Щодо ВУЗів згідна з дописувачами на всі 100! Зрівняти Тернопіль і Харків , а столиця де?
Відповісти
Тут точно щось "того"=) Тернопіль-це медичний, найкращий в Україні,мабуть що і все. Луцьк та транспорт? Жах, у Луцьку транспорту нема, а ось у Львові є, відносно... Вінниця?Ну добре, жиди скинулись і Вінницю покращили, але де нащ рідний Луцьк??? Позорище,аж на 11 місці!Щоб Рівне перед нами було чи Житомир....
Відповісти
Враховуючи те, що рейтинг складено за оцінками мешканців міст, займати в таких конкурсах потрібно останнє місце. Бо якщо мешканці задоволені всім, то й змінювати ніхто нічого не буде. Подобається львівянам непридатна для пиття вода - її і матимуть. Подобається сумчанам, що їхній футбольний клуб грає в другій лізі - радітимуть цьому факту й далі.
Відповісти
шановні, дане дослідження варто трактувати насамперед з точки зору їхніх мешканців без порівняння з іншими містами.варто брати до уваги те, що вони відповідали в цьому дослідженні не лише на одне питання типу "а Вам подобається, що Ваш футбольни
Відповісти
футбольний клуб грає в другій лізі?" це, скоріше всього був блок питань типу" чи ваші діти займаються в спортивних гуртках? чи поблизу Вашого будинку є спортивний майданчик, стадіон?" а про траснпорт - блок питань типу" як би Ви оцінили можливість доїзду до потрібного Вам місця по місту за 10-бальною шкалою?"; про воду питання типу "як би ви оцінили процес вирішення проблем водопостачання у вашому місті за 10 бальною шкалою? як швидко реагують на Ваші скарги по водопостачанню?чи повідомляють Вас про можливі відключення води?"; про ВНЗ - питання типу "наскільки доступна ціна за навчання у ВНЗ Вашого міста? яким є забезпечення гуртожитками?доізд до ВНЗ?" і т.д. )))
Відповісти
Зрозуміло, що питання не ставилися за зразком "чи подобається ФК в 2-й лізі". Я говорив про конкретні результати того чи іншого напрямку роботи. Діти займаються спортом - є з кого набрати команди. Це все дуже спрощено, але все ж таки.
Якщо люди задоволені водопостачанням, але при цьому воду з крана неможливо пити, а гарячої води частіше не буває, ніж є, то мені думка цих людей байдужа. Словом, можна вимагати, щоб повідомляли про відключення, а можна вимагати, щоб відключень не було взагалі.
Відповісти
Останні новини
Яке місце займає Луцьк за якістю життя. ІНФОГРАФІКА
09 червень, 2015, 17:56