На Волині масово крадуть велосипеди

На Волині масово крадуть велосипеди
На Волині продовжують масово красти велосипеди: жертвами злодіїв за останній час стали жителі Ківерцівщини, Рожищенщини, Нововолинська та Луцька.

Про це інформує СЗГ УМВС у Волинській області.

У Рожищенський РВ УМВС України у Волинській області із заявою про крадіжку велосипеда «Екстрім» звернулася 56-річна жителька села Залісці.

З’ясувалося, що крадіжку скоїв 24-річний житель села Тростянець Ківерцівського району. Молодик затриманий в ізолятор тимчасового тримання райвідділу міліції. Порушена кримінальна справа.

Без двоколісного лишився також житель Нововолинська. Пенсіонер повідомив, що в ніч на 24 червня з під’їзду будинку зник його велосипед «Матрікс» вартістю 1800 гривень. Працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили, що злочин скоїв раніше судимий за крадіжки 30-річний місцевий житель. Триває перевірка.

Окрім того, у Нововолинську за крадіжку двох велосипедів затриманий раніше судимий 25-річний місцевий житель. А в Луцьку за скоєння аналогічних злочинів в ІТТ затримані жителі обласного центру – 1968 та 1994 р. н. В усіх випадках порушена кримінальна справа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а велосипеди їм повернули? Чи вони вже втюхані грабіжниками?
Відповісти
Останні новини
На Волині масово крадуть велосипеди
25 червень, 2012, 11:22