У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО

У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО
Першою леді Волині стала 18-річна студентка Волинського технікуму Національного університету харчових технологій Катерина Твердохліб, яка вперше у житті брала участь у конкурсі краси.

Дійство організували при вході у центральний парк Луцька 24 червня, у День молоді.

За звання найкрасивішої студентки у конкурсі «Перша леді Волині» змагалося сім дівчат: Наталія Ващук (Луцький національний технічний університет), Анастасія Храмцова (Волинське державне училище культури і мистецтв), Наталія Кулик (Міжнародна академія управління персоналом), Орися Корнісік (Нововолинський електромеханічний коледж), Мар’яна Печенюк (Волинський національний університет), Анна Найдюк (Технічний коледж ЛНТУ) та Катерина Твердохліб (Волинський технікум Національного університету харчових технологій).

Вродливі студентки, змагаючись за першість, показували себе у кількох конкурсах: демонстрували інтелект та вміння гарно висловлюватися, дефілювали у купальниках, національному вбранні та вечірніх сукнях.

Дівчат оцінювало журі, до якого увійшли: заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, начальник відділу сім’ї та молоді Луцькради Леонід Лаба, володарка титулу «Перша леді Волині-2011» Юлія Ковальчук, представник торгової марки «Ажур» в області Віктор Бондарук та представник ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Сергій Машевський.

Поміж виходами на сцену конкурсанток публіку розважали співом місцеві таланти, а хлопці й дівчата з модельного клубу Марини Занюк влаштували показ мод.

За підсумком кількох конкурсів право називатися найкращою виборола 18-річна Катерина Твердохліб, символічну корону якій вручили володарка титулу «Перша леді Волині-2011» Юлія Ковальчук. Їй подарували електронний планшет. Катерина також стала і «Леді глядацьких симпатій» й отримала за це DVD-караоке.

Першою віце-леді стала Анастасія Крамцова, їй подарували домашній кінотеатр.

Другою віце-леді назвали Орисю Корнісік, її приз – мобільний телефон.

Подарунки від спонсорів отримали не тільки переможниці, а й решта учасниць.

Як розповіла Катерина Твердохліб, у конкурсі красі вона взяла участь вперше. На підготовку мала небагато часу, адже рішення позмагатися за титул найвродливішої студентки вона прийняла за кілька днів до конкурсу. Катерина називає себе активною людиною: навчається, працює, раніше займалася танцями, вивчала польську мову, відвідувала музичну школу.

Усі ці таланти тепер їй дуже знадобляться – дівчина представлятиме Волинь на всеукраїнському студентському конкурсі «Перша леді», який щорічно відбувається у серпні в Криму.

Опісля завершення конкурсу краси відбувся святковий концерт – у День молоді лучан розважали місцеві гурти Давня казка і Фіолет.

Довідка

Конкурс «Перша леді Волині» в Луцьку проводився уже вшосте. Організатор конкурсу: громадська організація «Студентська республіка». Партнер: всеукраїнська громадська організація «Студентська Рада Волині». Дійство відбулося за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Головний спонсор свята: морозиво торгової марки «Ажур». Спонсори: ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536», торгова марка «Квас Тарас», магазин «Екватор», м’ясопереробне підприємство «Чайка», фотосалон «Фуджі Центр».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО
25 червень, 2012, 11:37