На волинській митниці затримали 9 тисяч метрів контрабандних килимів. ФОТО

На волинській митниці затримали 9 тисяч метрів контрабандних килимів. ФОТО
Через пункт пропуску "Ягодин" на територію України намагалися ввезти 9126 квадратних метрів текстильного покриття для підлоги з порушенням митного та податкового законодавства. Винними вважають службових осіб одного з підприємств-імпортерів Волинської області.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області. Такі факти оперативники та слідчі податкової міліції Волині виявили під час заходів операції «Рубіж».

Текстильне покриття вилучено та накладено арешт на всю партію товару. Загальна вартість арештованого килимового покриття становить понад 1,1 мільйона гривень.

На даний час правоохоронці проводять першочергові заходи в рамках кримінального провадження щодо встановлення кола осіб, причетних до скоєння вищевказаного кримінального правопорушення.

У рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ознаками ч. 3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків та інших обов’язкових платежів в особливо великих розмірах, карається штрафом та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна) відносно службових осіб даного волинського підприємства, завдяки спільним заходам оперативного управління та слідчих ФР ГУ ДФС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На волинській митниці затримали 9 тисяч метрів контрабандних килимів. ФОТО
10 червень, 2015, 12:07