«Дорогі депутати. Волинь»: спецвипуск із Верховної Ради. ВІДЕО

«Дорогі депутати. Волинь»: спецвипуск із Верховної Ради. ВІДЕО
За час існування програми «Дорогі депутати. Волинь» журналістам, на жаль, не вдалося поспілкуватися з усіма народними обранцями від Волинської області.

Тому авторський колектив програми «Дорогі депутати. Волинь» Громадського. Волинь вирішив завітати до столиці, щоб хоча б у парламенті побачити народних обранців.

У спецвипуску програми «Дорогі депутати. Волинь» із Верховної Ради України ви побачите:

– Чи знають про волинських нардепів їх колеги по парламенту? Ми провели бліц-опитування народних депутатів щодо того, як вони оцінюють роботу народних депутатів з волинською пропискою. Кого згадали, а кого ні? Дивіться у сюжеті.

– Що думають волинські народні обранці з приводу актуальних питань Волині та їх роботи у Верховній раді України? Чому Юрій Савчук та Ігор Єремеєв пропускають засідання парламенту та профільних комітетів? Як волинські нардепи з «Народного фронту» ставляться до кнопкодавства у їх фракції? Яке замовлення, на думку Ігора Єремеєва, виконує нардеп Ігор Лапін? Відповіді на ці та інші питання дізнавайтесь із сюжету.

– Помічник депутата Степана Івахіва Денис П’ятигорець провів нам екскурсію будівлею Верховної Ради України, під час якої ми побували у пікантних місцях парламенту. Побачили, де «кожен депутат може відчути себе важливим». Що їдять нардепи у їдальні Верховної Ради? Відвідали єдиний туалет українського парламенту, в якому палять.

– Де мешкає депутат Ігор Лапін під час роботи у парламенті? Ми завітали в гості у готельний номер Ігора Лапіна, щоб на власні очі побачити київське житло волинського нардепа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Дорогі депутати. Волинь»: спецвипуск із Верховної Ради. ВІДЕО
10 червень, 2015, 12:53