Лучани порушують Правила утримання тварин у місті

Лучани порушують Правила утримання тварин у місті
Ввечері, 9 червня, працівники відділу муніципальної дружини здійснили рейд щодо дотримання мешканцями міста Правил утримання тварин у місті Луцьку.

Інспекторами відділу було перевірено спортивні майданчики на території загальноосвітніх навчальних закладів міста № 10, 21, 22, 25, 26, інформує відділ муніципальної дружини.

Окрім того, було перевірено три сквери нашого міста щодо дотримання вищезазначених правил.

Працівниками відділу виявлено факти вигулу собак на території скверу на вул. Кравчука та на території спортивного майданчику навчально-виховного закладу №22.

На власників тварин було складено два протоколи про адміністративні правопорушення, які буде передано на розгляд адміністративної комісії.

Разом із тим, муніципали не врахували той факт, що хоча де-юре майданчики для вигулу собак у Луцьку є, однак де-факто жодного такого об’єкту в місті досі не облаштовано. Так і виходить: муніципальна дружина працює, городяни сплачують штрафи, міська ж влада не робить нічого, щоб вирішити ситуацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де є ці майданчики для вигулу собак в Луцьку? Де план можна побачити?
Відповісти
Завітайте ще й на вул. Даньшина 1 на стадіон, там не те що вигулюють собак там вівчарки без намордників "ганяють" та на перехожих кидаються..
Відповісти
А ще завітайте у двір вул. Лесі Українки - Градний узвіз. Там дитячий майданчик перетворили на псячий. Молоді матусі змушені на прогулянку вивозити своїх діток у сусідні двори
Відповісти
А де є місця для вигулу собак, наприклад, на 33 кварталі? Прибирати за собаками власники повинні, не створювати небезпеки. Але ж десь вигулювати їх треба?
Відповісти
Бідло бідлом. Відсутність майданчиків для вигулу це не привід виводити посрати собак на спортмайданчики.
Відповісти