У Луцьку продавали алкоголь після 22 години

У Луцьку продавали алкоголь після 22 години
У ніч з 9 на 10 червня працівники відділу муніципальної дружини та правоохоронних органів провели рейд на території міста стосовно дотримання чинного законодавства у сфері реалізації алкоголю після 22:00.

Перевірено 9 об'єктів торгівлі та сфери послуг, зафіксовано два факти порушення ч.2 ст. 156 КупАП, повідомляє відділ муніципальної дружини.

За фактом порушення норм вищезазначеного законодавства було складено два адміністративних протоколи на продавців в торговому павільйоні по вулиці Гордіюк (Північний ринок) та в магазині, що знаходиться на проспекті Волі.

Протоколи буде передано на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання порушників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все-одно не правильно, чому мені хтось має вказувати коли і що купляти? Підліткам - не можна продавати, це факт, але ж нормальні люди, які споживають алкоголь у нормальних дозах - мають право його і купивати, і вживати в будь-який час доби. Це по-перше, а по-друге, продавці за ліцензію заплатили, а продавати мають право тільки 12 годин на добу, хто поверне половину вартості ліцензії?
Відповісти
цілком згідний, хай в два рази знижують вартість ліцензії!!! Ато таке враження шо політики цілеспрямована щоб знищити весь малий та середній бізнес!
Відповісти
Торгашi тiко про сибе думають. Бач, за лiцензiю переплатили. А цiни вночi не знижують. Торговля ж незаконна.
Торгуй тихенько вночi, але про люди не забувай.
Пiд тими генделиками сконаеш вiд ломки, нiхто не змилуеться людинi дати горло змочити.
Відповісти
Не підтримую це! Чому мені хтось повинен вказувати коли я маю право вживати алкоголь!? Краще хай ганяють малолєток по клубах!
Відповісти
Заборона чогось ,викликає ,ще більший попит ,згадайте заборону при Андропові .
Відповісти
більшість даже не знає хто це(
Відповісти
на заправці окко на сороковому ніхто не забороняв продавати алкоголь після 22! Я і не кажу шоб забороняли, але має бути якась справедливість, якщо їм можна тоді хай усім дозволяють!!!! Ато москальська мережа заробляє всі гроші, які могли би залишитися в луцьку!
Відповісти
ОККО на Гордіюк це врехується Луцький район. Якшу їхня сільська рада заборонпть придавати після 22 то вони не будуть продавати.
Відповісти