Луцький басейн повернувся до звичайного режиму роботи

Луцький басейн повернувся до звичайного режиму роботи
Басейн СДЮСШОР Луцька повернувся до звичайного режиму роботи.

У Луцьку, 10 червня 2015 року, Центральний плавальний заклад Луцька - басейн спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання Луцької міської ради (СДЮСШОР) - повернувся до нормального графіку роботи.

Як повідомив голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Волинській області Віктор Самчук, це пов`язано з тим, що проблему з опаленням цього плавального закладу вдалося вирішити.

"Басейн знову підключили до котельні, тож зараз у нас підтримується нормальний температурний режим і знову запрацювала ванна для найменших діток до 6 років", - сказав Віктор Самчук.

Довідка

Федерація плавання України (www.usf.org.ua) – всеукраїнська громадська організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.

Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейської та Міжнародної федерації плавання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу щоб Володимир Пащенко прочитав Мій коментар. Автор називає статтю "луцький басейн", а в кінці статті пише довідку про федерацію плавання....Якось недоречно.....Краще б у довідці написав би що басейн знаходиться на такій вулиці, виховав таких знаменитих спортсменів як...., а якщо автор статті незнає імен цих спортсменів - то може зайти у басейн, і в холі висить дошка пошани.
Відповісти
Басейн хороший, а от тренера більше увагу приділяють успішним дітям.Мого 7 річного сина за 1,5 місяці так і не навчили не те, що плавати, а навіть триматися на воді.З етичних міркувань не буду вказувати прізвище тренера...
Відповісти
Останні новини
Луцький басейн повернувся до звичайного режиму роботи
10 червень, 2015, 16:59