Романюк думатиме до вівторка, як бути з сином депутата-регіонала

Романюк думатиме до вівторка, як бути з сином депутата-регіонала
Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв до вівторка, 27 грудня «знайти розумне рішення» у ситуації, яка виникла кілька днів тому, коли начальником відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради призначили Леоніда Лабу.

21 грудня мер зустрівся із представниками молодіжних громадських організацій Луцька та дав слово, що до наступного вівторка дасть відповідь на те, чи проводитиметься новий конкурс на заміщення цієї посади.

Нагадаємо, вчора Леонід Лаба став начальником «молодіжного» відділу Луцькради. Це обурило представників молодіжних організацій, які вважають, що новий керівник «молодіжки» мерії некомпетентний.

На зустріч до мера прийшли громадські активісти разом із депутатом міськради, головою постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Павлом Данильчуком.

Данильчук заявив: він вважає що Лаба некомпетентний в питаннях громадського сектору, бо в його біографії записано лише, що він служив в армії та працював у страховій компанії.

«На мою думку і на думку комісії, ця людина не є компетентна, тому що прослуживши в армії, не будучи ніде в молодіжних організаціях, не знаючи нічого, вона приходить, не маючи досвіду, на начальника і керуватиме цим напрямком», - сказав депутат.

Данильчук просив Романюка скасувати результати конкурсу, аби на нові «змагання» могли податись люди, які відповідають всім зазначеним в законодавстві вимогам.

Микола Романюк сказав, що начальника вибирали з тих, хто подавав заявки на конкурс. Якби молодіжні громадські організації були самі зацікавлені у призначенні того, з ким їм було б комфортно співпрацювати, вони б попередньо прийшли до мера та розповіли, кого хотіли б бачити у кріслі начальника.

«Я сам зацікавлений, в тому щоби хтось прийшов сюди з молодіжних організацій. Чого не має ніяких кандидатур? Все було відкрито, все було надруковано. Сталось як сталось. Є порушення, будь ласка, подавайте прокурору і нехай притягує мене до відповідальності», - відповів очільник Луцька Павлу Данильчуку.

Керівник організації «Українська народна молодь» Захар Ткачук розповів, що, дізнавшись про конкурс, лідери громадських організацій домовились між собою, «розставили всі крапки над «і», й вибрали одного лідера – голову ВМГО «Центр ефективної комунікації» Оксану Лойко.

«Ми зараз не прийшли говорити проти пана Лаби чи за Оксану Лойко. Ми прийшли говорити про рішення, яке нас не влаштовує. Якщо людина не має досвіду, то я не знаю, як вона з нами працюватиме. Я можу сказати, що не буде хорошої роботи. По всіх документах і по логіці речей я бачу, що людина для нас чужа», - наголосив Захар Ткачук.

Вислухавши всі аргументи представників молодіжного активу Луцька, Микола Романюк сказав, що сьогодні теж вперше матиме зустріч з Леонідом Лабою.

«Я подумаю, як вийти з ситуації. Але ще попрошу, аби в таких питаннях не було політики», - звернувся мер до присутніх та порадив їм теж зустрітись із Лабою.

Потому дійшли згоди: громадські діячі побачаться із новим начальником «молодіжки» Луцькради, а Микола Романюк у вівторок дасть відповідь, яким буде вихід із цієї проблемної ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як це Вам можуть дати відповідь по суті, якщо з другим кабінетом в іншому приміщенні не проконсультувались?!!
Відповісти
«Ми зараз не прийшли говорити проти пана Лаби чи за Оксану Лойко. Ми прийшли говорити про рішення, яке нас не влаштовує

а чому людина має вас влаштовувати?? має бути так як вирішує міська рада
Відповісти
Что за мер, который НЕДЕЛЮ решения принять не может!!!!!
Відповісти
Останні новини
Романюк думатиме до вівторка, як бути з сином депутата-регіонала
22 грудень, 2011, 18:30