Луцька «Волинь» розійшлася миром з російським середняком

Луцька «Волинь» розійшлася миром з російським середняком
Луцька «Волинь» увечері 23 червня на полі стадіону «Местни» у словенському Птуї зіграла заключний контрольний поєдинок на перших літніх зборах.

Про це повідомляє офіційна прес-служба клубу.

Суперником волинян у цій грі був ФК «Краснодар», який у минулому сезоні виборов 9-те місце в російській Прем'єр-лізі. Головним тренером суперників «хрестоносців» є відомий в Україні сербський спеціаліст Славолюб Муслін, який в 2004-2005 роках тренував донецький «Металург».

«Волинь», як часто це буває, зіграла два тайми різними складами.

На 32 хвилині «Волинь» відкрила рахунок у матчі. Це Суботіч пасом п'ятою кинув у прорив лівим флангом Лопеса, який в свою чергу вивів Шумахера на голкіпера «Краснодару». Тіаго змістився ліворуч, обігруючи Сініцина, але зумів з гострого кута влучити у порожні ворота - 1:0. Це п'ятий гол Шумахера на літніх зборах.

На 77 хвилині після одного з простих закидів м’яча в штрафну, центральні оборонці лучан не порозумілися й дозволили Мовсісяну вийти віч-на-віч із Літовченком та розстріляти ворота – 1:1.

«Волинь» - «Краснодар» (Росія) 1:1 (1:0)

«Волинь»: Шеліхов (Літовченко, 46), Насонов (Годований, 46), Шиков (Масло, 46), Шандрук (Стевич, 46), Леандро (Паніквар, 46), Ізворану (Скоба, 46), Герасимюк (Панас, 46; Наконечний, 74), Лопес (Пилипчук, 42), Бабир (Савич, 46), Суботіч (Павлов, 46), Шумахер (Пищур, 46)
Голи: Шумахер (32) - Мовсісян (77).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Волинь» розійшлася миром з російським середняком
25 червень, 2012, 12:44