Чиновниця Волинської ОДА судитиметься з інтернет-виданнями

Чиновниця Волинської ОДА судитиметься з інтернет-виданнями
Заступник начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської ОДА Світлана Ремезовська обіцяє судитися з інтернет-виданнями, котрі назвали її прізвище як фігуранта кримінальної справи, у якій ще немає рішення суду.

Про це Ремезовська сказала виданню Четверта влада.

Нагадаємо, йдеться про кримінальну справу щодо чиновника Волинської ОДА – заступника начальника одного з управлінь, котрого звинуватили як голову тендерного комітету у тому, що він підробив документи щодо проведення тендеру на закупівлю послуг з поставки та внесення підвищених доз мінеральних добрив для підживлення луків і пасовищ у місцях випасу худоби.

Цю інформацію оприлюднила прокуратура області.

Волинські ж інтернет-видання, пише «Четверта влада», написали, що йдеться про заступника начальника згаданого управління Світлану Ремезовську.

«Справа в тому – поки немає рішення суду ніхто не має права називати когось злочинцем. Інтернет-видання озвучили моє прізвище. Я цього так не залишу. Вже написала скаргу в прокуратуру щодо спростування цієї інформації. Я маю конституційне право щодо захисту своєї честі та гідності. Я буду судитися з інтернет-виданнями», – прокоментувала Ремезовська.

«Я своєї вини не визнаю. Це все надумано. Жодних збитків державі не було завдано і тим більше це, як кажуть, стара справа. Були заключені договори, проведений тендер і виконані умови договору. Все було перевірено КРУ у 2008 році. Ніяких збитків не було. Що тепер надумано – я вже не знаю», – зазначила чиновниця.

«Я маю право захищатись. Я більше тридцяти років пропрацювала у цьому управлінні, віддала все життя – і те що зробили зараз… Я ніколи не вкрала у держави нічого, не дозволяла собі вступати у якийсь зговір. Але тепер із мене на голому місці зробили злочинця. Я звичайно буду захищатись, у мене є адвокат», – пообіцяла Ремезовська.

Посадовець додала, що на період ведення цієї справи її відсторонили від роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чиновниця Волинської ОДА судитиметься з інтернет-виданнями
25 червень, 2012, 12:26