У Луцьку п'яний водій протаранив на зустрічній смузі авто

У Луцьку п'яний водій протаранив на зустрічній смузі авто
За минулі вихідні на дорогах краю зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими: летальних випадків не зафіксовано.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

У Луцьку 48-річний місцевий житель, керуючи в нетверезому стані автомобілем «Опель», об’їжджав припаркований автомобіль. У результаті водій виїхав на смугу зустрічного руху, де втаранився в «Хюндай» під керуванням 38-річної лучанки. Внаслідок ДТП пасажир машини «Хюндай» отримала тілесні ушкодження, утім після огляду лікарями Луцької ЦМКЛ жінку відпустили додому.

У Старовижівському районі 41-річний житель села Текля, керуючи автомобілем «Форд», не вибрав безпечної швидкості, а відтак не впорався з керуванням і з’їхав кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті чоловік госпіталізований у Старовижівську ЦРЛ.

Дві машини зіткнулися в Шацькому районі. 29-річний водій «Мерседеса», житель села Заозерне, в урочищі Гряда виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем «Тойота», за кермом якого перебував 25-річний ковельчанин. Внаслідок отриманих в аварії травм житель Шацького району госпіталізований у Любомльську ЦРЛ. Автомобілі затримано на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку п'яний водій протаранив на зустрічній смузі авто
25 червень, 2012, 13:05